Activiteiten

Fatmax-E-Step in de sneeuw

Fatmax-E-Step in de sneeuw, super vet alternatief programma in onze wintersport programma’s.

De elektrische Fatmax-E-step in de sneeuw is een makkie. Met z’n stoere banden sjees je overal naar toe. Zelfs in de sneeuw! De krachtige 500 Watt elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de brede wielen & banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!! Lees verder

e-Kickbike

Fatmax-E-step

Fatmax-E-step, de nieuwe rage!

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om het ruige terrein te betreden. De krachtige 500 Watt elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de brede wielen & banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!! Lees verder

Archerytag Ameland

ArcheryTag, kom je het ook een keer spelen?

Nieuw in Nederland, ArcheryTag.

Archerytag is een combinatie tussen boogschieten en paintball. Het is een leuke en veilige activiteit waarbij u van achter de obstakels met speciale pijlen op de tegenstander en target schiet. Een geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Met goede samenwerking met je team kan je de ene na de andere collega raken en uitschakelen. Maar let op, zij liggen ook op de loer om jou te raken.

Net zo spannend als paintball maar dan zonder de vieze- en pijnlijke plekken. Met goede dekking van je maatjes en een goede strategie van het team schakelen jullie de ene na de andere tegenstander uit. Spanning en sensatie gegarandeerd. Lees verder

Archery Tag in de sneeuw

Archery Tag in de sneeuw, onze nieuwste activiteit die ook in de sneeuw super gaaf is.

ArcheryTag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Je schiet op de tegenstander met speciale pijlen met een zachte punt. Het is een leuke en veilige activiteit waarbij u van achter de obstakels met speciale pijlen op de tegenstander en target schiet. ArcheryTag is net zo spannend als paintball maar dan zonder de vieze- en pijnlijke plekken. Lees verder

Wandelen Sauerland

Wandelen Sauerland                 

Voor de mensen die liever buiten de piste op avontuur gaan, organiseren wij mooie wandeltochten in het Sauerland. We trekken over de besneeuwde paden de heuvels in. U komt langs de mooiste plekjes en onderweg maken we een pitstop voor een heerlijk kopje koffie en de echte Duitse Apfelstrudel. Een aanrader voor iedereen die graag in de buitenlucht is, houdt van de natuur en van een gezonde dosis inspanning.

GPS speurtocht Winterberg

GPS-speurtocht Winterberg

Met een GPS trekken de verschillende teams de Sauerlandse heuvels in. Een prachtige GPS-wandeltocht door de natuur. Onderweg wordt de teamspirit op de proef gesteld met leuke teamopdrachten. Het is belangrijk dat de teams goed samenwerken tijdens de teambuilding opdrachten. Welk team gaat er met de overwinning vandoor?

Skibocken Bedrijsuitje Winterberg, fun in de sneeuw

Skibocken

Een spectaculaire wintersportactiviteit voor iedereen; het skibocken. De skibock is een carveski met een klein zitje waarmee u met ruime bochten de ski piste afkomt. Je zit op de skibock laag bij de grond en kunt hierdoor makkelijk sturen. Het is een leuke sneeuw activiteit met een hoge funfactor. En super leuk om te doen met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje. Door de hoogwaardige materialen en ski is het mogelijk om binnen no time al mee te komen met de rest van de skiërs en boarders om je heen.  Binnen een uur heeft u de echte carveschwung onder de knie en daalt u in vloeiende bewegingen de piste af. Snelheid, souplesse en sneeuwplezier, dat is skibocken. Een uitdaging voor iedereen, makkelijk te leren, snel en toch veilig. Het record op een skibock ligt op 100km/u! Durf jij het aan?

Skibocken Bedrijsuitje Winterberg past heel goed in de 3 daagse wintersport reis

Sneeuwzeskamp Bedrijsuitje Winterberg Teambuilding in de sneeuw

Sneeuwzeskamp of sneeuwolympiade

Spanning en sensatie in de sneeuw vanaf het eerste moment met de sneeuwzeskamp! Tactiek, snelheid en creativiteit in de sneeuw, daar draait het om. De rendieren trekken met volle vaart de kerstman op zijn arrenslee door de sneeuw en de bierpullen vliegen in het rond bij het bierpul schuiven. Sneeuwbal bowling met mega flugelflesjes en skippyen op een grote braadworst. Dat zijn nog maar enkele voorbeelden van deze ludieke sneeuwzeskamp. Sneeuwpret gegarandeerd.

De sneeuwzeskamp past heel goed op de zondag bij een 3 daagse wintersport uitje met collega’s

Bobsleeën

Bobsleeën in Winterberg

Een afdaling in de bobslee in Winterberg zal je nooit meer vergeten. De spanning en adrenaline giert door je lijf. Met snelheden tot wel 130 km per uur suis je naar beneden met de bobslee door het 1600 meter lange ijskanaal. De bobbaan in Winterberg behoord tot de snelste en langste bobbanen ter wereld.

Neem contact met ons op voor de beschikbare data en een aangepast programma.

Fakkelwandeling

Fakkelwandeling tijdens uw bedrijfsuitje

Een sfeervolle start van uw wintersport uitje! Gewapend met brandende fakkels, trekken we er op uit in de heuvels van het Sauerland. Even een frisse neus halen en de benen strekken. Geniet van de grote stoet fonkelende lichtjes en de huisgestookte schnapps onderweg. Bij het kampvuur, serveren we u warme chocolademelk, Glühwein en Jägerthee.

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
53 reviews 4.8 / 5