Sales uitje Expeditie Robinson RuwBouw Groep - Expert in actie Sales uitje Expeditie Robinson RuwBouw Groep - Expert in actie

Sales uitje Expeditie Robinson RuwBouw Groep

Sales uitje Expeditie Robinson RuwBouw Groep

Op 20 juli was het tijd voor het Sales uitje Expeditie Robinson RuwBouw Groep om de Loodrechtste Plassen te trotseren en met elkaar de strijd aan te gaan in onze Expeditie Robinson. En gestreden werd er. Eerst was het tijd voor de sales meeting, maar daarna was het tijd om naar buiten te gaan.

Zes teams die allen voor de winst gingen. Na de uitleg snel de bootjes in en het meer op. Vragen beantwoorden, boeien bezoeken en niet te vergeten de proeven op de eilanden natuurlijk. Vuur maken, torens bouwen, balanceren met ballen, iedereen zette zijn of haar beste beentje voor. Er werd geknokt. Ging het spel wat minder, dan werd er extra fanatiek naar amuletten gezocht. Want het gaat natuurlijk wel om de winst.
Maar tegelijkertijd bleef het overal gezellig. Wat hebben jullie een leuke groep collega’s bij elkaar!

De tijd vliegt en ineens is iedereen alweer binnen bij Ottenhome voor een verdiend drankje en de heerlijke bbq natuurlijk.

Voor de prijs uitgereikt kon worden moesten toch ook nog even de yells gehoord worden. Die tellen tenslotte ook mee voor de punten. Eh… hoe ging ie ook alweer? Gelukkig zijn er altijd in elk team wel 1 of 2 mensen die m nog kennen. En anders nog even spieken op het blaadje.

Lieve mensen van RuwBouw Groep, wij van Expert in Actie hopen dat jullie een hele fijne dag hebben gehad. Wij vonden het erg gezellig dat jullie er waren.

groetjes,

Carolien, Moena en Sytze

Leave a comment

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
65 reviews 4.8 / 5