ArcheryTag, kom je het ook een keer spelen? - Expert in actie ArcheryTag, kom je het ook een keer spelen? - Expert in actie

ArcheryTag, kom je het ook een keer spelen?

Nieuw in Nederland, ArcheryTag.

Archerytag is een combinatie tussen boogschieten en paintball. Het is een leuke en veilige activiteit waarbij u van achter de obstakels met speciale pijlen op de tegenstander en target schiet. Een geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Met goede samenwerking met je team kan je de ene na de andere collega raken en uitschakelen. Maar let op, zij liggen ook op de loer om jou te raken.

Net zo spannend als paintball maar dan zonder de vieze- en pijnlijke plekken. Met goede dekking van je maatjes en een goede strategie van het team schakelen jullie de ene na de andere tegenstander uit. Spanning en sensatie gegarandeerd.

Wij hebben verschillende leuke arrangementen voor u in combinatie met dit leuke en spannende spel

ArcheryTag als losse activiteit voor € 22,50 p/p voor 1 ½ uur
U kunt dit uitje boeken op het strand, in het park, in een sporthal of bijvoorbeeld in de fabriekshal.

ArcheryTag op het strand met Powerkiten en Blokarten voor € 50,00 p/p voor 4 uur
Dit stranduitje met ArcheryTag is echt een gaaf uitje, de combinatie van spektakel met teamwork en power maakt het een ideaal programma voor een middag weg.

ArcheryTag tijdens een zeskamp voor € 30,00 p/p voor 3 uur
Wij verzorgen op verschillende locaties door het land leuke zeskampen. Dit spel met pijl en boog is één van de zes onderdelen welke de deelnemers gedurende de middag zullen doen.

ArcheryTag tijdens ons Pirates of the Caribbean programma voor € 75,00 p/p voor 3 uur
Dit is een geweldig combinatie programma, sloepvaren, drankje drinken, gaaf spel programma en één van de onderdelen die uitgevoerd moet worden is het ArcheryTag spel met een piraten sausje.

Dit avontuurlijke spel is actie en teambuilding! Een nieuw avontuur voor iedereen. En iedereen vind het leuk.

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
94 reviews 4.8 / 5