Expeditie Robinson - Expert in actie Expeditie Robinson - Expert in actie

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is dé teamactiviteit om jullie survival skills te testen! Samenwerking, tactiek en inzicht worden getest tijdens de verschillende proeven. Ook met het vinden van amuletten zijn er punten te verdienen. Misschien vindt jouw team zelfs de immuniteitsketting!

Bouwen met bamboe, estafette race, vuur maken, vlot bouwen en katapult schieten, het kan allemaal voorbijkomen. We spelen Expeditie Robinson meestal op het strand of in Loosdrecht. Onze favoriet is Loosdreht want daarbij vinden de proeven plaats op eilandjes in de Loosdrechtse Plassen. De teams gaan met sloepen het meer onveilig maken. Meer informatie over dit leuke uitje op Loosdrecht is hier te vinden: Sloepvaren Expeditie Robinson

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

De expeditie is zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met het team, kunnen jullie deze spannende Expeditie Robinson winnen. Spanning tot aan de finish. Dit programma is ook zeer goed te combineren met een vergaderarrangement.

Iedereen had er zin in. wat we gingen doen wisten ze nog niet precies. Ik heb af en toe wat hints vrij gegeven. Wij kwamen daar aan en zodra Carolien en haar collega de regels uitlegde en vertelde wat we gingen doen had iedereen er erg veel zin in. We waren blij verrast met de spelen die gespeeld konden worden. Na dat we alle opdrachten hadden volbracht mochten we aanschuiven bij de bbq. Alles was top geregeld van de expeditie tot en met de bbq. We komen in de toekomst zeker bij jullie terug voor een ander bedrijfsuitje.
Morena Grovell – Smart internet media

Leave a comment

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
86 reviews 4.8 / 5