Fatmax-E-step - Expert in actie Fatmax-E-step - Expert in actie

Fatmax-E-step

Fatmax-E-step, de nieuwe rage!

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om het ruige terrein te betreden. De krachtige 500 Watt elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de brede wielen & banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!!

Wat is een E-step?

De E-step is een hele stoere gave normale step met een elektromotor. Onze steps zijn uitgevoerd met de meest krachtige motor waardoor we overal goed kunnen rijden. Heuvel op, geen probleem, berg of duin op? geen probleem, je rijdt zo naar boven. De steps rijden ongeveer 25 km/h en rijden ongeveer 40 km op 1 acculading.

Waar kan ik de Fatmax-E-step rijden?

Wij organiseren door het hele land steptochten voor groepen en bedrijfsuitjes. Dit kan in het bos, op het strand, door de duinen, in de stad. De fatmax-e-step komt overal. Kijk hier om je op te geven voor een tour: Step Adventure

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
96 reviews 4.8 / 5