Powerkiten - Expert in actie Powerkiten - Expert in actie

Powerkiten

Power kiten

Powerkiten, ervaar de kracht van de wind met onze grote vliegers. Laat je meeslepen over het strand door onze krachtige kites. Alleen of met z’n tweeën. Voel de kracht van de wind! We starten met een kort instructiemoment van het powerkiten waarna jullie samen aan de slag gaan. Gaat het makkelijk en zijn jullie toe aan meer uitdaging? Dan stappen we snel over op een grotere vlieger.

Ben jij de vlieger de baas? Of neemt de vlieger een loopje met je? Net zoals die collega’s die net voorbij kwamen glijden? We hebben vliegers in allerlei maten dus voor iedereen is er een geschikte vlieger te vinden.

Power kiten is een activiteit die perfect op zichzelf staat, maar kan ook heel goed aangevuld en afgewisseld worden met bijvoorbeeld Blokarten, beachvolleybal of Archery Tag. Interesse in meerdere activiteiten, dan is een compleet Beach Event misschien een goede uitkomst?

Beach Event met Powerkiten

Power kiten is natuurlijk een echte strandactiviteit! Een superleuk onderdeel van jullie beach event, waar het vliegeren afgewisseld kan worden met bijvoorbeeld Blokarten, raften, schilderen, bunkerwandeling, Archery tag, beachvolleybal, knotshockey en of sieraden maken? Of nog verder uitbreiden met branding kanoën, steppen, djembé, duin fietstocht of powerboot varen/ribvaren.

Er is van alles mogelijk en we helpen graag een passend programma samen te stellen voor elke groep.
Programma Beach Event met Power kiten

13.00 – Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers
13.30 – Start strand programma met een keuze uit meerdere leuke strand activiteiten
*Per 15 personen komt er een activiteit naar keuze bij.
*Wij bieden drie rondes aan waarin de gasten een activiteit kunnen kiezen.
17.00 – Borrel met hapjes
18.00 – Uitgebreide BBQ met heerlijke en eerlijke producten, de chefkok grilt voor u de lekkerste gerechten op de BBQ.
20.00 – einde drankarrangement en het Beach Event

 

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
96 reviews 4.8 / 5