Outdoor - Expert in actie Outdoor - Expert in actie

Outdoor activiteiten

In de zomer verzorgt Expert in Actie verschillende outdoor activiteiten op leuke locaties in binnen- en buitenland. Wat dacht u van een prachtige tandem fietstocht door de Loonse- en Drunense duinen, sloepvaren over de Loosdrechtse plassen of gaat, steppen langs de Hollandse waterlinie of gaat u voor een geweldig weekend Sauerland. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Outdoor weekend Sauerland

In het Sauerland hebben wij ook een waaier aan outdoor activiteiten voor u klaar staan. Wat dacht u van een mountainbike tour door de bossen bij Winterberg of wilt u liever nog meer spektakel? Dan is een dagje speedbuggyen, Bullracer rijden of downhillsteppen wat voor u.

Wij verzorgen graag een geweldige dag in deze prachtige omgeving. Combineer onze activiteiten met een uitgebreide lunch of diner of kies voor een meerdaags arrangement. In het Sauerland verzorgen wij verschillende meerdaagse bedrijfsuitjes die allen bestaan uit mooie activiteiten die afwisselend en geschikt zijn voor iedereen.

Downhillsteppen winterberg groepsreis
Mountainbiken winterberg groep

Bedrijfsuitje Sloepvaren

Ben je op zoek naar een ontspannen en gezellig uitje voor een familiedag, bedrijfsuitje of teambuildingsuitje? Dan is het sloepvaren in combinatie met onze programma`s ideaal om even lekker helemaal te ontspannen en een gezellige dag te hebben, op en om het water.

IMG_4403
Vergaderen en sloepvaren - Loosdrecht Utrecht
Vergaderen en sloepvaren - Loosdrecht Utrecht

 

GPS tochten

De GPS als kompas voert jullie door de omgeving van de gekozen locatie en laat jullie de mooiste plekjes zien. Een ontdekkingstocht met spannende, creatieve en uitdagende opdrachten tussendoor. De teamspirit wordt op meerdere onderdelen op de proef gesteld. Voorbeelden hiervan zijn; spinnenweb, katapult schieten, ArcheryTag, tangram en andere leuke teambuildingsactiviteiten. De bedoeling is zoveel mogelijk punten te scoren met de opdrachten.

Tandem fietsen loosdrecht
Top Bruchhauser Steine


ArcheryTag

Nieuw in Nederland, Archery Tag bedrijfsuitje.

Archery Tag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Minstens zo spannend als paintball maar zonder de vieze vlekken en blauwe plekken.

Hou je van avontuur en spanning? Dan is ArcheryTag jullie spel! Boogschieten met actie en teambuilding! Net zo spannend als paintball maar dan zonder vieze en blauwe plekken. Het kleine kind komt weer tot leven.  Sluipen, sprintje trekken, duiken, voor welke tactiek ga jij? Met goede dekking van je maatjes en een goede strategie schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

Perfect te combineren met powerkiten op het strand of in een zeskamp op het strand of bij een bedrijfsuitje in het bos. Een expeditie robinson, het kan eigenlijk overal heel goed bij. Ook als losse teambuilding activiteit is het heel leuk.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5