Archery Tag - Archery Battle - Bedrijfsuitje - Expert in Actie Archery Tag - Archery Battle - Bedrijfsuitje - Expert in Actie

Archery Tag outdoor

Nieuw in Nederland, Archery Tag bedrijfsuitje.

Archery Tag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Minstens zo spannend als paintball maar zonder de vieze vlekken en blauwe plekken.

Met wie heb jij nog een appeltje te schillen?

Hou je van avontuur en spanning? Dan is ArcheryTag jullie spel! Boogschieten met actie en teambuilding! Net zo spannend als paintball maar dan zonder vieze vlekken en blauwe plekken. Het kleine kind komt weer tot leven.  Sluipen, sprintje trekken, duiken, voor welke tactiek ga jij? Met goede dekking van je maatjes en een goede strategie schakel je de ene na de andere tegenstander uit. Wel een beetje goed mikken natuurlijk.

Samenwerking, strategie en enthousiasme zijn de ingrediënten voor een spannende wedstrijd!  Spelend met een masker als gezichtsbescherming en een pijl en boog probeer je de tegenstanders te raken met een pijl met foamkop.  Maar pas op! Anderen liggen juist op de loer om jou te pakken.

Archery Tag leent zich erg goed als buiten programma maar ook indoor – in bijvoorbeeld een (fabrieks) hal – erg spannend om te spelen. Geschikt voor jong en ouder. Combi programma`s zijn mogelijk met diverse andere spelen of bv expeditie Robinson.

  • Nieuw in Nederland en uniek concept, schieten met pijlen op elkaar zonder gevaar
  • ArcheryTag op het strand, park, sporthal of fabriekshal. Heel veel opties en combinaties mogelijk
  • 100% veilig en cool om te pelen. Geen blauwe plekken of viezigheid
  • Perfect te combineren in een stranddag, een zeskamp of in een sneeuw programma.
  • Iedereen wordt binnen no time heel fanatiek bij dit spel.
  • De combinatie van tactiek, focus en actie is een mooie aanvulling op andere programma’s

Bedrijfsuitje Archery Tag

Komen jullie met het bedrijf Archery Tag spelen? Eindelijk de kans om de baas eens te grazen te nemen! Of die lolbroek collega! All is fair in Archery Tag, dus iedereen is doelwit! Raken voor je geraakt wordt.

Archery Tag, Hunger Games, Arrow Battle, Arrow Tag, Boogschieten

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5