Outdoor Sauerland - zomer activiteiten in het Sauerland Outdoor Sauerland - zomer activiteiten in het Sauerland

Outdoor Sauerland

Outdoor Sauerland teamweekend

Het Sauerland is in de zomer ook een paradijs om lekker buiten te spelen met een outdoor Sauerland teamweeekend. Het hele jaar door kan je er spectaculaire en avontuurlijke activiteiten doen op een teamweekend. En dat op slechts 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht. Met al 16 jaar ervaring in het Sauerland mogen we ons zelf wel de Expert noemen en kennen wij de mooiste plekjes.

Onze activiteiten in het Sauerland zijn uniek. Heb je wel eens met een speciaal ontwikkelde skelter de pistes afgedaald? Met het speedbuggyen kan dat. Je gaat met een driewieler de berg af en hard!! Of met een step de berg af suizen. Je wordt er niet moe van want je wordt met de lift of een speciale berg truck naar boven gebracht. Boven aangekomen even genieten van het prachtige uitzicht en dan gaan! Over de modderige bospaden of over de piste. Nog nooit geweten dat steppen zo leuk kon zijn. Natuurlijk is er nog meer mogelijk in het mooie Sauerland. Je kunt ook op de mountainbike stappen voor een prachtige tocht door de dennenbossen of een mooie wandeling maken.

Na alle spanning is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Tussendoor kunt u genieten van een uitgebreide lunch die wij onderweg voor u verzorgen. En aan het iene van de spectaculaire dag natuurlijk een welverdiende borrel om even de grote verhalen uit te wisselen met collega’s.

’s Avonds is het tijd to party. Een heerlijk diner op locatie met daaraan een geweldig feest voor iedereen. Of wij verzorgen dit feest voor u in het hotel, maar u kunt ook kiezen voor een speciale plek. Wij brengen u dan met de bus naar de feestlocatie. Vanaf een afgesproken tijdstip verzorgen wij dan natuurlijk een speciale pendeldienst naar uw hotel in Winterberg of omgeving.

Een team weekend outdoor Sauerland is een top uitje voor het gehele personeel.

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5