Outdoor 2 daagse Sauerland - Expert in actie Outdoor 2 daagse Sauerland - Expert in actie

Outdoor 2 daagse Sauerland

Outdoor 2 daagse Sauerland

Een weekend in een natuurlijke omgeving met uw collega’s om elkaar anders of beter te leren kennen. De activiteiten die in deze outdoor 2 daagse Sauerland voor u worden georganiseerd staan in het teken van actie, samenwerking en teambuilding. In verschillende teams worden opdrachten uitgevoerd waarbij kracht, snelheid en tactiek belangrijk zijn. Bij welke groep is de teamspirit het grootste? Voor de actie gaat u met de lift of huifkar omhoog om vervolgens met een step of speedbuggy de berg af te suizen. Tijdens het diner en de feestavond kan er nog eens goed nagepraat worden over de beste teams en de mooiste afdalingen.

Teambuilding; elkaar leren kennen, samenwerken en een knalfeest!

Programma Outdoor 2 daagse Sauerland

Dag 1 Outdoor 2 daagse Sauerland

07.00 – Vertrek vanuit Nederland

12.00 – aankomst bij de Hohe Lied
Het programma vindt plaats bij skipiste de Hohe Lied. Dit is een mooie locatie voor sport, spanning en avontuur. Door de gunstige ligging ligt de piste vrijwel de gehele dag in de zon. U kunt volop genieten van de natuur en frisse berglucht.
13.00 – Lunch
In het restaurant onderaan de piste wordt een lunch geserveerd met verschillende broodjes en soepen.
13.30 – Actie! We hebben meerdere activiteiten voor u klaar staan. Afhankelijk van de groepsgrootte worden meerdere activiteitenrondes aangeboden:
  • Speedbuggy: een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk, het is snel te leren en u bepaalt zelf uw snelheid en route naar beneden. Een speedbuggy is een speciaal ontworpen driewieler die u bestuurd door het maken van bochten. Met de lift wordt u omhoog gebracht en al slalommend daalt u af.
  • Downhill steppen: ook bij deze activiteit gaat u met de lift naar boven of wordt u met de huifkar op de berg afgezet. Vanaf de top daalt u af via mooie bergweggetjes of over bochtige bospaden. Dankzij de verende voorvork heeft u geen last van de hobbels en kuilen in de weg. Per afdaling legt u ongeveer 5 km af. U ziet dus ook nog wat van de omgeving.
  • Naast deze twee unieke activiteiten verzorgen wij ook in dit programma; Mountainbiken, boogschieten, klimparcoursen, schilderclinics, boottochtje, boogschieten, Archery tag, discgolf of musea

Dag 2 Outdoor 2 daagse Sauerland

08:00 – Ontbijt in het hotel

10:00 – Teambuilding zeskamp
In verschillende teams wordt de strijd aangegaan om de dagzege. Er zijn verschillende opdrachten waarbij samenwerken centraal staat, bijvoorbeeld skippy estafette, het spinnenweb en katapult bouwen.

13:00 – Lunch
Na afloop van het ochtendprogramma wordt er in het hotel of op locatie een lunch geserveerd.

Vertrek naar Nederland en einde van deze geweldige Outdoor 2 daagse in het Sauerland.

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5