Weekendje Sauerland zomer - Expert in actie Weekendje Sauerland zomer - Expert in actie

Weekendje Sauerland zomer

Weekendje Sauerland zomer

Een weekendje Sauerland zomer in een natuurlijke omgeving met uw collega’s om elkaar anders of beter te leren kennen. De activiteiten die in dit arrangement voor u worden georganiseerd staan in het teken van actie en samenwerking. In verschillende teams worden opdrachten uitgevoerd waarbij kracht, snelheid en tactiek belangrijk zijn. Bij welke groep is de teamspirit het grootste? Voor de actie gaat u met de lift of huifkar omhoog om vervolgens met een step of speedbuggy de berg af te suizen. Tijdens het diner en de feestavond kan er nog eens goed nagepraat worden over de beste teams en de mooiste afdalingen.

Teambuilding; elkaar leren kennen, samenwerken en een knalfeest!

Programma weekendje outdoor Sauerland

Dag 1: Weekendje zomers Sauerland

18.00 Aankomst bij het hotel.

Start weekendje Sauerland zomer

Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u meteen inchecken en een aperitief nemen in de bar van het hotel.

19.30 Buffet in het hotel

Vanaf 19.30 staat het buffet in het restaurant voor u klaar.

22.00 Fakkeltocht

Een sfeervolle start van een weekend. Met fakkel of lampion in de hand maken we een wandeling in de omgeving van het hotel. De wandeling leidt u naar een kampvuur waar warme drankjes en schnaps worden geserveerd.

Dag 2: Weekend Winterberg zomer

07.00 – 09.00 Ontbijtbuffet

09.30 Teambuilding zeskamp

Het programma vindt plaats bij skipiste de Hohe Lied. Dit is een mooie locatie voor sport, spanning en avontuur. Door de gunstige ligging ligt de piste vrijwel de gehele dag in de zon. U kunt volop genieten van de natuur en frisse berglucht.

In verschillende teams wordt de strijd aangegaan om de dagzege. Er zijn verschillende opdrachten waarbij samenwerken centraal staat, bijvoorbeeld tangram, spinnenweb en katapult bouwen.

13.00 Lunch

In het restaurant onderaan de piste wordt een lunch geserveerd met verschillende broodjes en soepen.

13.30 Actie!

We hebben meerdere activiteiten voor u klaar staan. Afhankelijk van de groepsgrootte worden meerdere activiteitenrondes aangeboden:

  • Speedbuggy: een activiteit vol actie en snelheid. Het speedbuggyen is voor iedereen toegankelijk, het is snel te leren en u bepaalt zelf uw snelheid en route naar beneden. Een speedbuggy is een speciaal ontworpen driewieler die u bestuurd door het maken van bochten. Met de lift wordt u omhoog gebracht en al slalommend daalt u af.
  • Downhill steppen: ook bij deze activiteit gaat u met de lift naar boven of wordt u met de huifkar op de berg afgezet. Vanaf de top daalt u af via mooie bergweggetjes of over bochtige bospaden. Dankzij de verende voorvork heeft u geen last van de hobbels en kuilen in de weg. Per afdaling legt u ongeveer 5 km af. U ziet dus ook nog wat van de omgeving.
  • Boogschieten: de mentale ‘conditie’ wordt getest. Wie heeft een vaste hand en een echt schuttersoog? Concentratie en zelfbeheersing zijn uitermate belangrijk bij deze sport. Als u het eenmaal onder de knie heeft kunnen de scores heel verrassend zijn! Wie verslaat wie?

Alle activiteiten worden begeleid door onze eigen ervaren Nederlandse instructeurs.

16.30 Borrelen en prijsuitreiking

Onderaan de piste, onder het genot van een drankje, wordt het winnende team van vandaag bekend gemaakt. We serveren een kleine snack om de eerste honger te stillen.

17.30 Naar hotel

Wie wil kan zich even opfrissen in het hotel.

20.00 Buffet en feestavond in de skihut

Een weekendje Sauerland zomer zonder feestavond is nog niet af. In de avond gaan we naar de skihut, hier staat een heerlijk, uitgebreid buffet voor u klaar. Het buffet bestaat uit verschillende soorten vlees, groentes, frites, salades en desserts. In de zomermaanden kunnen wij ook een barbecue verzorgen. Na het eten gaan de tafels aan de kant en komt de dansvloer vrij. De dj zorgt voor verschillende soorten muziek. Buiten op het terras brand het kampvuur.

Dag 3:Weekendje Sauerland

07.00 – 09.00 Ontbijtbuffet

09.30 Ochtendprogramma

Keuze mogelijkheid 1: Discgolf
Geen golf met club en bal maar met een disc en een basket. In groepen trekt u het bos in, langs de 18 holes. Welke groep weet met de minste worpen de laatste hole te bereiken?

Keuze mogelijkheid 2: Boottocht en gps wandeling.
De boottocht voert u over het prachtige stuwmeer naast het hotel. Aan de overkant van het meer legt de boot aan, vanaf hier gaat de gps wandeling terug naar het hotel.

Keuze mogelijkheid 3: Zeskamp
In verschillende teams wordt de strijd aangegaan om de dagzege. Er zijn verschillende opdrachten waarbij samenwerken centraal staat, bijvoorbeeld skippy estafette, het spinnenweb en katapult bouwen.

Keuze mogelijkheid 4: Ballonvaren over het Sauerland (exlusief)
Bij deze adembenemende activiteit maakt u een vaart met een luchtballon over het mooie heuvelachtige Sauerland. Een onvergetelijke ervaring!

13.00 Lunch

Na afloop van het ochtendprogramma wordt er in het hotel of op locatie een lunch geserveerd.

Einde van dit geweldige weekendje Sauerland zomer

Vertrek naar Nederland

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5