Speurtochten met GPS - Expert in actie Speurtochten met GPS - Expert in actie

Speurtochten met GPS

Speurtochten met GPS

De GPS als kompas voert jullie door de omgeving, de speurtochten met GPS laat jullie de mooiste plekjes zien. Een ontdekkingstocht met spannende, creatieve en uitdagende opdrachten tussendoor.
De teamspirit wordt op meerdere onderdelen op de proef gesteld. Voorbeelden hiervan zijn; spinnenweb, katapult schieten, ArcheryTag, tangram en andere leuke teambuildingsactiviteiten. De bedoeling is zoveel mogelijk punten te scoren met de opdrachten.

Verschillende locaties voor Speurtochten met GPS

Lage Vuursche, speurtocht te voet of met de tandem door de bossen

GPS-tocht op het water

Op de Loosdrechtse plassen organiseren wij GPS-tochten met sloepen. Over de plas maar ook over de vecht. Een stukje genieten van mooi en waterrijk Nederland. De Loosdrechtse plassen vormen een idyllisch watersportgebied op de grens van ’t Gooi en Utrecht. De ideale manier om dit gebied te verkennen is met een sloep vanaf het water. Samen met uw team volgt u met behulp van een kaart een eigen route over de Loosdrechtse plas en strijdt u voor de overwinning. De teamspirit wordt op meerdere onderdelen op de proef gesteld. Genieten van de natuur en ondertussen bijkletsen met collega’s! Onderweg komen jullie leuke opdrachten tegen voor de teambuilding!

Duinen van Holland, leuke speurtochten met opdrachten door de duinen

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5