Expeditie Robinson midden Nederland Soesterduinen - Expert in actie Expeditie Robinson midden Nederland Soesterduinen - Expert in actie

Expeditie Robinson midden Nederland Soesterduinen

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson midden Nederland Soesterduinen

Wie zijn de Robinsons binnen jullie bedrijf?

Welk team weet te overleven in de prachtige natuur van de Soesterduinen tijdens dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson midden Nederland? Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met je team, kunnen jullie deze spannende Expeditie Robinson winnen. Spanning tot aan de finish. Welk team slaagt erin met kracht, strategisch inzicht en slimme tactiek de proeven te doorstaan?

De proeven in dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson zijn net als in de TV versie uitgebreid met verschillende onderdelen zoals: bouwen, stapelen, puzzelen, rennen, samenwerken, vuur maken, tegenvallers maar ook winnen!

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson midden Nederland: samenwerken en teambuilding op een prachtige locatie!


Proxy Services BV: We hebben allen enorm genoten van de perfect georganiseerde Expeditie Robinson in Soesterduinen. Jullie hadden leuke activiteiten en iedereen was zeer gemotiveerd om de felbegeerde Expeditie Robinson prijs in de wacht te kunnen slepen. De BBQ in de Brasserie na afloop was eveneens een groot succes en verrukkelijk. Deze Topdag kan ik iedereen aanraden en komt de teamspirit zeker ten goede. Expert in Actie, bedankt!!


Programma Expeditie Robinson midden Nederland

13.30 Ontvangst op het terras bij Brasserie Soesterduinen

14.00 Start Expeditie Robinson. Alle kampen krijgen een eigen kleur bandana. De teams strijden tegen elkaar op verschillende spannende en uitdagende proeven. Zoals vuur maken, bamboe toren bouwen, battle of the ball en survival puzzel.

17.00 Einde bedrijfsuitje Expeditie Robinson en start drankarrangement

17.30 Prijsuitreiking
Onder het genot van een drankje wordt bekend gemaakt welk team de echte Robinson van het bedrijf is.

18.00 Bedrijfsuitje Expeditie Robinson BBQ
Brasserie Soesterduinen verzorgt een uitgebreide barbecue op het terras. Hier kunt u heerlijk nagenieten.

20.00 Einde programma

Brasserie Soesterduinen

Het restaurant van de Soesterduinen heeft een groot loungeterras en verschillende gezellige binnen gedeeltes waaronder een heel gezellig bruin cafe waar jullie nog een Robinson after party kunnen geven. Voor en na de Expeditie Robinson is het heerlijk vertoeven op het terras of het restaurant van de Soesterduinen. Op deze prachtige locatie verzorgen wij eten en drinken voor uw gehele groep.

 

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5