GPS Tandemtocht Amsterdam - Expert in actie GPS Tandemtocht Amsterdam - Expert in actie

GPS Tandemtocht Amsterdam

Bedrijfsuitje GPS Tandemtocht Amsterdam

Met een GPS op pad in de omgeving van Amsterdam. U zult de stad Amsterdam van een hele andere kant zien met de GPS tandemtocht Amsterdam. We gaan gezellig op de tandem. De route brengt u door een prachtig gebied. Team opdrachten staan onderweg voor u klaar. Op verschillende onderdelen wordt de teamspirit en kennis van onze hoofdstad of uw bedrijf op de proef gesteld. De dag sluiten we af op een geweldig schip, met een heerlijke BBQ.

Tandem GPS tocht; stad en natuur, samenwerken en uitwaaien!

Programma GPS tandemtocht Amsterdam

13.00 Ontvangst
Ontvangst bij de IJ-kantine, een vrolijke en eigentijdse brasserie in de haven van Amsterdam noord. Met uitzicht over het IJ is dit de perfecte locatie om deze dag te beginnen.

14.00 GPS tandemtocht
Op de tandem en met behulp van de GPS kunt u de route door de omgeving van Amsterdam Noord volgen. Natuur en historische plekjes wisselen elkaar af. Een ontdekkingstocht met spannende en creatieve opdrachten. Tijdens deze opdrachten wordt de teamspirit op de proef gesteld. Voorbeelden van de opdrachten zijn spinnenweb, zaklopen, tangram, katapultschieten en vangen, etc. Welk team scoort de meeste punten?

17.00 Borrelen en prijsuitreiking op de boot
Onder het genot van een drankje mogen de deelnemers nog even aan de slag. Flashback. Ieder team krijgt een aantal vragen over Amsterdam Noord die ze kunnen beantwoorden als ze tijdens het fietsen goed op hebben gelet.

Als alle scores bekend zijn wordt het winnende team gehuldigd.

18.00 Barbecue en feest op de boot
De boot is uitermate geschikt om te ontspannen en te genieten van een barbecue. In de feestzaal met de muziek van een professionele dj sluiten we de dag af.

Eindtijd in overleg te bepalen

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
94 reviews 4.8 / 5