GPS Tandemtocht provincie Utrecht - Expert in actie GPS Tandemtocht provincie Utrecht - Expert in actie

GPS Tandemtocht provincie Utrecht

Op de Tandem door de bossen van Lage Vuursche

De tandem is een perfect vervoermiddel voor bedrijfsuitjes. Op de tandem leer je elkaar goed kennen! Met een GPS fietsen de teams door de mooie natuur van Lage Vuursche voor een prachtige tocht. De route is voor iedereen geschikt, jong en oud, sportief en minder sportief; door samen te werken komt iedereen op het einddoel aan. Onderweg wordt de teamspirit nog eens extra op de proef gesteld tijdens verschillende opdrachten. Welke groep is het sterkste of het slimste en gaat er met de overwinning vandoor? De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue op een prachtige locatie midden in de natuur.

Tandemtocht; teamwork, actief en genieten van de omgeving!

Programma Teamuitje GPS Utrecht met tandemtocht Lage Vuursche

13.30 Ontvangst

14.00 GPS tandemtocht
De tocht brengt u door een van de fraaiste natuurgebieden van ons land. Onderweg wordt de samenwerking op de proef gesteld tijdens een aantal opdrachten. Voorbeelden hiervan zijn: spinnenweb, tangrampuzzel, katapultschieten, hints, touwtrekken en discgolf.

17.00 Borreltijd en prijsuitreiking

18.00 Barbecue
Verscholen in de bossen ligt het theehuis dat op het eerste gezicht doet denken aan een ouderwetse schaapskooi. Het gebouw is prachtig gerenoveerd en straalt gezelligheid uit. Hier sluiten we de sportieve dag af met een heerlijke barbecue.

20.00 Einde

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5