GPS wandeltocht Lage Vuursche - Expert in actie GPS wandeltocht Lage Vuursche - Expert in actie

GPS wandeltocht Lage Vuursche

Teamwandeling door de bossen van Lage Vuursche

Met de GPS wandeltocht Lage Vuursche trekken de verschillende teams de omgeving in van Lage Vuursche voor een prachtige wandeltocht door de natuur. Onderweg wordt de teamspirit tijdens verschillende opdrachten op de proef gesteld. Het is belangrijk dat de teams goed samenwerken; het gaat hierbij niet alleen om snelheid of kracht maar ook om tactiek en inzicht. Welk team gaat er met de overwinning vandoor? De actieve dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue op een unieke locatie middenin de natuur.

GPS wandeltocht Lage Vuursche; actie, gezelligheid en teambuilding in een prachtige omgeving!

Programma GPS wandeltocht Lage Vuursche

14.00 Ontvangst

14.00 GPS wandeltocht
De wandeling gaat door een van de fraaiste natuurgebieden van ons land. Onderweg wordt de samenwerking op de proef gesteld tijdens een aantal opdrachten. Voorbeelden hiervan zijn: spinnenweb, tangrampuzzel, katapultschieten, hints, touwtrekken en discgolf.

17.00 Borreltijd en prijsuitreiking

18.00 Barbecue
Verscholen in de bossen ligt het theehuis dat op het eerste gezicht doet denken aan een ouderwetse schaapskooi. Het gebouw is prachtig gerenoveerd en straalt gezelligheid uit. Hier sluiten we de sportieve dag af met een heerlijke barbecue.

20.00 Einde

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5