Bedrijfsuitje sloepvaren - Sloep varen met Expert in Actie Bedrijfsuitje sloepvaren - Sloep varen met Expert in Actie

Teambuilding

Bedrijfsuitje sloepvaren Loosdrecht, teambuilding op het water

Nederland is het watersport land bij uitstek en daarom verzorgt Expert in Actie verschillende activiteiten op het water. Met een sloep lekker een middagje varen, een GPS tocht met de boot of ons nummer 1 programma sloepvaren met Expeditie Robinson.

Wij hebben voor u een prachtige locatie aan het water, centraal gelegen tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Hier kunt u lekker eten, vergaderen, sloepvaren, zeilen en geweldig fietsen.

Bedrijfsuitje Sloepvaren op de Loosdrechtse plassen

Wij hebben verschillende leuke programma`s voor groepen van 20 – 300 personen.

Komt u ook een dagje naar het water?

Sloepen Expeditie Robinson

Welk team weet te overleven op de eilanden van Loosdrecht tijdens dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met je team, kunnen jullie deze spannende Expeditie Robinson winnen.
Lees meer

Vergaderen en sloepvaren

Vergaderen en sloepvaren, een top combinatie. In de ochtend is er alle tijd voor de vergadering van 20 - 200 personen, lekker lunchen en daarna de sloepen in en lekker varen met leuke teamwork opdrachten. Vergaderlocatie met uitzicht op het water
Lees meer

Tandem en sloepvaren

De omgeving van de Loosdrechtseplassen is prachtig, zowel op de fiets als in de sloep. In dit programma combineren wij deze vervoersmiddelen tot een prachtig dag vullend programma. Een prachtige fietstocht, lunchen onderweg en daarna lekker varen.
Lees meer

Sloepje, feestje, overnachten

Lekker blijven slapen op Loosdrecht? Voor onze programma`s met overnachting werken wij samen met het Princess hotel in Oud Loosdrecht. Een sfeer volle locatie direct aan de plassen van Loosdrecht. Een top locatie voor een vergadering, diner of een grote feestavond met BBQ en DJ. Het hotel met het grote terras direct aan het water maakt dit een unieke locatie voor uw evenement.
Lees meer

Pirates of the Caribbean

Wie zijn de echte piraten binnen jullie bedrijf? Welk team weet te overleven tijdens dit bedrijfsuitje Pirates of the Caribbean. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met jullie piraten boot, kunnen jullie deze spannende Pirates of the Caribbean winnen. Spanning tot aan de finish. Welk team weet de meeste gouden dukaten te vinden? Welk team scoort het beste bij de Battles?
Lees meer

 

 

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5