Avond programma Expeditie Robinson after work uitje - Expert in actie Avond programma Expeditie Robinson after work uitje - Expert in actie

Avond programma Expeditie Robinson after work uitje

Avond programma Expeditie Robinson after work uitje

Op zoek naar een leuk programma in de avond, een after work uitje?

Dan is dit een super leuk programma, midden in Nederland, speciaal voor de groepen die na het werk gezellig samen willen komen. Een after work uitje.
Ontvangst met een drankje en een lekker broodje kroket voor de eerste trek. Zodat alle teams daarna vol met nieuwe energie kunnen strijden in de expeditie robinson.

Is iedereen aanwezig, dan starten we met deze speciale avond editie van Expeditie Robinson.

Welk team weet het best te overleven op de eilanden van Loosdrecht tijdens dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met je team, kunnen jullie deze spannende Expeditie Robinson winnen.  Welk team vindt de meeste amuletten? Welk team scoort het beste bij de proeven?

Met een sloep vaar je relaxed over de Loosdrechtse plassen om vervolgens te strijden tot het eind op alle Expeditie Robinson proeven. De proeven in dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson zijn net als in de TV versie uitgebreid met verschillende onderdelen zoals bouwen, stapelen, puzzelen, rennen, samenwerken, vuur maken, tegenvallers en hier en daar wat te eten!

Avond uitje Expeditie Robinson met sloepvaren; samenwerken, teambuilding en lekker varen! After work uitje


EBR: Bedankt voor een te gekke dag: met bijna 80 man op de Loosdrechtse plassen Expeditie Robinson gespeeld. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De begeleiding was heel goed en aardig, de spellen waren heel erg leuk en de omgeving was prachtig. Kortom, gaat dit allen doen!


Programma Expeditie Robinson met sloepen

17.30 Ontvangst op het terras bij Ottenhome met een drankje. Voor de eerste trek kunnen we een lekker broodje kroket verzorgen.

18.00 Start Expeditie Robinson, elk team krijgt een Expeditie Robinson bandana.
Met de sloepen gaan de teams op pad. Welk team weet het beste de krachten te bundelen? Op verschillende, spannende Expeditie Robinson proeven, zowel op het water als op de eilanden strijd je tegen de andere teams.

Enkele voorbeelden van de proeven zijn:

  • De toren van Loosdrecht
  • Vlotbouwen en vlotvaren op Curacao
  • Estafette proef met vuurmaken
  • Kokosnoot schieten
  • Puzzel van Loosdrecht

Daarnaast zijn er amuletten te vinden, winnaarskettingen te verdienen en er is natuurlijk ook tijd om rustig even rond te varen.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson met sloepvaren is de perfecte combinatie van competitie, teambuilding en ontspanning. Onder andere door de combinaties van de proeven welke uit meerdere onderdelen bestaan kan iedereen meedoen en lekker ontspannen tijdens het varen.

20.00 Einde bedrijfsuitje Expeditie Robinson en start drankarrangement

20.30 Prijsuitreiking
Onder het genot van een drankje wordt bekend gemaakt welk team de echte Robinson van het bedrijf is.

20.30 Expeditie Robinson BBQ
Bij het paviljoen wordt een uitgebreide barbecue verzorgd op het terras. Hier kunt u heerlijk nagenieten met uitzicht over het water.

22.00 Einde programma


Cemex Trescon: Wij raden iedereen aan om een uitje via Expert in Actie te boeken. Het was een perfecte avond. Aan alles was gedacht en er was veel aandacht voor de beleving/werd vaak gevraagd of alles naar wens was. Ook de flexibiliteit v.w.b. het samenstellen van het gewenste programma was prettig. We hebben na weinig overleg echt een programma op maat kunnen samenstellen. De locatie is prachtig/heeft een hoog vakantiegevoel

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5