Bedrijfsuitje Expeditie Robinson Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Expeditie Robinson met sloepvaren

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson met sloepvaren

Wie zijn de Robinsons binnen jullie bedrijf?

Welk team weet te overleven op de eilanden van Loosdrecht tijdens dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson. Alleen door goede samenwerking en de juiste tactiek met je team, kunnen jullie deze spannende Expeditie Robinson winnen. Spanning tot aan de finish. Welk team vindt de meeste amuletten? Welk team scoort het beste bij de proeven?

Met een sloep vaar je relaxed over de Loosdrechtse plassen om vervolgens te strijden tot het eind op alle Expeditie Robinson proeven. De proeven in dit bedrijfsuitje Expeditie Robinson zijn net als in de TV versie uitgebreid met verschillende onderdelen zoals bouwen, stapelen, puzzelen, rennen, samenwerken, vuur maken, tegenvallers en hier en daar wat te eten!

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson met sloepvaren; samenwerken, teambuilding en lekker varen!


EBR: Bedankt voor een te gekke dag: met bijna 80 man op de Loosdrechtse plassen Expeditie Robinson gespeeld. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. De begeleiding was heel goed en aardig, de spellen waren heel erg leuk en de omgeving was prachtig. Kortom, gaat dit allen doen!


Programma Expeditie Robinson met sloepen

13.30 Ontvangst op het terras bij Ottenhome

14.00 Start Expeditie Robinson, elk team krijgt een Expeditie Robinson bandana.
Met de sloepen gaan de teams op pad. Welk team weet het beste de krachten te bundelen? Op verschillende, spannende Expeditie Robinson proeven, zowel op het water als op de eilanden strijd je tegen de andere teams.

Enkele voorbeelden van de proeven zijn:

  • De toren van Loosdrecht
  • Estafette proef met vuurmaken
  • Kokosnoot schieten

Daarnaast zijn er amuletten te vinden, winnaarskettingen te verdienen en er is natuurlijk ook tijd om rustig even rond te varen.

Bedrijfsuitje Expeditie Robinson met sloepvaren is de perfecte combinatie van competitie, teambuilding en ontspanning. Onder andere door de combinaties van de proeven welke uit meerdere onderdelen bestaan kan iedereen meedoen en lekker ontspannen tijdens het varen.

17.00 Einde bedrijfsuitje Expeditie Robinson en start drankarrangement

17.30 Prijsuitreiking
Onder het genot van een drankje wordt bekend gemaakt welk team de echte Robinson van het bedrijf is.

18.00 Bedrijfsuitje Expeditie Robinson BBQ
Bij het paviljoen wordt een uitgebreide barbecue verzorgd op het terras. Hier kunt u heerlijk nagenieten met uitzicht over het water.

19.30 Einde programma


Cemex Trescon: Wij raden iedereen aan om een uitje via Expert in Actie te boeken. Dit jaar hadden wij gekozen voor Expeditie Robinson. Het was een compleet, afwisselend programma en de opdrachten tussendoor maakten het erg leuk. De opdrachten zijn voor iedereen geschikt en iedereen heeft dan ook leuk mee gedaan. De locatie aan de Loosdrechtse Plassen is fantastisch, vooral met mooi weer kan het uitje niet meer stuk!

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5