Sloepvaren en tandemfietsen Loosdrechtse plassen Sloepvaren en tandemfietsen Loosdrechtse plassen

Sloepvaren en tandemfietsen Loosdrechtse plassen

Sloepvaren en tandemfietsen Loosdrechtse plassen

Dit is een geweldig combinatie programma. Samen op de tandem door Loosdrecht en daarna lekker varen met de sloepen. Super gezellig door een prachtige omgeving. Je trapt voor 2 dus voor je het weet, zijn jullie bij de finish. De tocht is geschikt voor iedereen, jong, oud, sportief en minder sportief, door samen te werken komt iedereen bij het einddoel.

Onderweg, in Ankeveen stoppen we even voor een heerlijke lunch, bij LEKR.

Het is niet alleen tandem fietsen tijdens deze mooie tocht, er zit namelijk ook een spel aan vast, Flashback. Over hoeveel bruggetjes zijn we gefietst? Wat had die visser voor een vis gevangen? Dat dorpje waar we door heen reden, wat was de naam daarvan. Weet jouw team de meeste vragen te beantwoorden?

Na het fietsen stapt u over in een luxe motorsloep waarmee u over de Loosdrechtse plassen gaat varen. Op het water kan de strijd beginnen en zien wij wie de echte robinson is van jullie bedrijf.

Tandemfietsen en sloepvaren; samenwerken, gezelligheid en ontspanning!


Gemeente Hilversum: Zeer geslaagd als team building uitje. We hadden bij de sloepen tocht ook nog eens het weer mee. Iedereen was enthousiast. Prima dagje gehad. Aanrader!!! De barbecue was heerlijk


Programma Sloepvaren en tandemfietsen Loosdrechtse plassen

10.00 Ontvangst met koffie/thee en appeltaart

10.30 Tandemfietstocht
De Tandem fietstocht gaat rond de plas, langs unieke plekjes met prachtige huizen, door de natuur en langs de Vecht. Samen trappen en vertrouwen op de stuurmanskunsten van uw fietsgenoot is noodzakelijk

12.00 Sloepen lunch
Tijdens de tandem fietstocht maken we een stop in het prachtige dorpje Ankeveen voor een lekkere lunch. Na de lunch stappen we weer op de tandem voor het laatste stuk.

14.00 Sloepvaren met “Expeditie Robinson”
Ga de strijd aan met je collega’s tijdens dit geweldige programma. De groep wordt verdeeld in verschillende “kampen”. Met behulp van foto’s, vragen en puzzels, vinden de teams hun weg naar de proeven op de eilanden. Welk team gaat er als overwinnaar naar huis?

17.00 “After sloepen borrel”
Er worden onbeperkt drankjes naar keuze uit het Hollandse assortiment geserveerd tot 19.30 uur

17.30 Prijsuitreiking

18.00 Sloepen BBQ
Tijdens de uitgebreide en verzorgde bbq kunt u samen nagenieten van deze actieve en ontspannen dag

19.30  Einde drankarrangement
Uitbreiden met feestavond? Dat kan, met DJ, drankjes, hapjes, aankleding en een prachtige locatie.

Einde van deze geweldige dag sloepvaren en tandemfietsen Loosdrechtse plassen

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5