Weekendje weg - Een avontuurlijk weekendje met collega's Weekendje weg - Een avontuurlijk weekendje met collega's

Weekendje weg

Een weekendje weg met het bedrijf

Een weekendje weg van Expert in Actie brengt u langs de leukste en mooiste plekjes en verrassende hotspots! Beleef het weekendje weg met personeel eens op een andere en originele manier.Sportief, creatief of cultureel, voor alle soorten teamuitjes kunt u bij ons terecht. Liever in eigen land of de grenzen verkennen in het buitenland. Het kan allemaal met een weekend weg met collega’s.

Lekker ontspannen door de stad wandelen of liever zeehondjes kijken op weg naar Ameland? Tijdens een weekendje weg met collega’s leer je Nederland of 1 van de buitenlandse steden op een andere manier kennen. Met een prive boot naar Ameland of geniete van de smalle, romantische straatjes in Rome. Of Parijs, nog zo’n wereld stad, een unieke activiteit is eendjes rijden in Parijs, vertier en plezier voor iedereen als je langs de Eiffeltoren rijdt.

Onze weekendjes weg zijn verrassend, gezellig, teambuilding en echt een kadootje voor je collega’s.

Weekend Maastricht

Maastricht de stad van bourgondische gezelligheid, de mooie monumentale binnenstad en de mergel grotten. Met een mooie boottocht over de Maas beginnen we dit bedrijfsuitje richting de grotten. Door middel van foto opdrachten en team activiteiten verkennen we de stad. De ultieme manier om Maastricht te ontdekken. En uiteraard gaan we ook genieten van de overheerlijke Bourgondische keuken. En gaan we de uitdaging aan met de heuvels op een tandem!
Lees meer

Weekend Parijs

Beleef alle genoegens des levens tijdens een weekendje Parijs! Parijs is de stad van mode, liefde, kunst, gastronomie, mooie monumenten, wereldse musea en prachtige parken. Parijs is één van de mooiste steden ter wereld. Tijdens weekendje Parijs leer je op een actieve manier Parijs kennen. Op de fiets en in een eentje. Eten op prachtige locaties en als een echte Fransman een potje Jeu de Boules spelen. In de avond heerlijk genieten van een uitgebreid diner en daarna feesten in één van de vele clubs in Parijs.
Lees meer

Stedentrip Gent

Gent kenmerkt zich door zijn levendigheid en het historische centrum omringt door mooie oude gebouwen waaronder een groot aantal kerken en de drie torens die in het hart van Gent staan. Tijdens de stedentrip naar Gent leert u deze bijzondere stad op een actieve manier kennen door er met teams op de fiets op uit te gaan. Gent staat ook bekend om zijn gezellige kroegjes waar de avond goed afgesloten kan worden met een heerlijk Belgisch biertje.
Lees meer

Weekend Ameland

Drie kwartier varen over het Wad en u bent in een andere wereld… Ameland. Een prachtige locatie voor sport, plezier en ontspanning. Rust, ruimte en frisse lucht is ruimschoots voorhanden. Het weekend begint met een boot tocht over de Waddenzee, langs de zandbanken om zeehonden te spotten.Op de tweede dag is het tijd voor actie, een strandzeskamp en nog veel meer spectaculaire activiteiten. Uiteraard genieten we van een uitgebreide BBQ en fietsen we de volgende dag via een mooie speurtocht weer terug naar de boot.
Lees meer

Weekend Texel

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje maar toch dichtbij huis? Stap dan op de boot naar texel. Een kwartiertje varen en u bent in een andere wereld, waar het voelt of u vakantie heeft. Beleef een fantastische weekend op Waddeneiland Texel. Een super leuk programma, actief, cultureel, en gezellig. Alles wat een bedrijfsuitje moet zijn!
Lees meer

Weekend Scheveningen

Scheveningen is de perfecte locatie voor een combinatieprogramma van bruisende stad en strand. Met hotel aan of vlak achter de boulevard zijn jullie altijd gegarandeerd van frisse zeelucht. Overdag heerlijk het strand op voor een gevarieerd en actief programma en ’s avonds een eigen privé feest of het bruisende nachtleven van Den Haag in, het kan allemaal. Ook boottochten, tandemtochten of cultuur snuiven in Den Haag behoren tot de mogelijkheden.
Lees Meer

Weekend Haarlem

Een bezoek aan de hoofdstad van Noord Holland is altijd een goed idee. Een prachtig centrum met veel gezelligheid en altijd wat te doen. Stadswandelingen, suppen op de grachten of een bezoek aan de Jopenkerk. Lekker uitwaaien kan ook altijd nog, het strand van IJmuiden ligt om de hoek.
Lees Meer

3 dagen Hvar Kroatië

Een uniek uitje om nooit meer te vergeten. 3 dagen aan de Adriatische zee! Met powerboot tocht, vw kevertour, kayakken, stadtour, mountainbiken, een bezoekje aan Split en de mooiste dineren op de mooiste locaties.
Lees Meer

Wie is Expert in Actie:

  • Al 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes
  • Alle activiteiten in eigen beheer, dus direct contact met diegene die alles weet en ter plaatse voor u klaar staat
  • Het programma wordt door onze instructeurs van begin tot eind verzorgd
  • Van een survivalweekend tot expeditie door de stad
  • Wij gaan voor het complete plaatje, van a tot z, alles top geregeld, geen zorgen voor u
  • Wij zijn flexibel en kunnen het programma aanpassen aan het weer en de groepswensen

Kijkt u ook even bij de recensies, daar kunt u lezen wat andere bedrijven van onze programma`s vinden

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
77 reviews 4.8 / 5