Bedrijfsuitje strand? Expert in Actie organiseert uitjes langs de hele kust Bedrijfsuitje strand? Expert in Actie organiseert uitjes langs de hele kust

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje strand?

Expert in Actie organiseert compleet verzorgde bedrijfsuitjes strand. Kies een mooi strand uit en wij zorgen voor een geweldig teamuitje. Een dag vullend programma met actieve en spectaculaire strandactiviteiten, een strandzeskamp of een blokart event of een programma op maat gemaakt, speciaal voor jullie bedrijfsuitje op het strand.

De Nederlandse kust is uniek. Strand zee en duinen! Niet voor niets dat Expert in Actie hier dan ook graag een onvergetelijke stranddag voor u verzorgt. Op onze Fatmax E-step door de duinen, hangen aan de sterke powerkites of racen op het strand met de blokarts. Liever wat op het water? Een goede teambuilding activiteit is raften. Trotseer de golven van de Noordzee met je team. Of liever gestuurd worden? Dan is de powerboot misschien wat voor jullie. Een spectaculaire rit met een rib over het water.

Na de strandactiviteiten is het tijd voor een drankje en een lekkere BBQ. Wij werken al jaren samen met uitstekende strandpaviljoens waar u na de stranddag, heerlijk kan bijkomen op een terras en genieten van een hapje en een drankje. We sluiten de dag feestelijk af met een fantastische barbecue op het strand.

IJmuiden

Top bedrijfsuitje strand

Ons meest favoriete strand. Hier is alles mogelijk. 1 van de grootste en breedste stranden van Nederland. Perfect voor een blokart event, Met het Nationaal Park de Kennemerduinen om de hoek, is dit ook een top locatie voor een GPS-Tocht of bunker wandeling. Hier kan iedereen genieten van een uitgebreide keuze aan strand activiteiten zoals Blokarten, powerkiten, rib varen, de strand zeskamp en nog zoveel meer leuke strandactiviteiten. Na de activiteiten genieten van de BBQ. Blijven slapen? Dat kan gelijk achter het duin.
Lees meer

Bloemendaal

Gezellig bedrijfsuitje strand

Bloemendaal aan zee, het hipste strand van Nederland. Prachtige paviljoens, leuke feesten en spetterende activiteiten op het strand. Het kan allemaal bij Expert in Actie en Beachclub San Blas. Strandpaviljoen San Blas is het eerste all-year-round strandpaviljoen van Bloemendaal. Voor een actieve strandzeskamp, raften als teamuitje of een spannende expeditie Robinson zit je goed op het strand van Bloemendaal. Een steptocht door de duinen en over de boulevard is ook een aanrader als bedrijfsuitje.
Lees meer

Scheveningen

Bedrijfsuitje strand Scheveningen

Het strand van Scheveningen is het populairste strand van Nederland. Prachtige paviljoens, de pier van Scheveningen, leuke feesten en ook heel veel leuke activiteiten om op het strand van Scheveningen te doen. Het kan allemaal bij Expert in Actie en Beachclub Copacabana Scheveningen. Ga met uw collega's de uitdaging aan tijdens een spannende strandzeskamp of Expeditie Robinson. Een compleet verzorgde stranddag met powerkiten, archerytag en het adrenaline verhogende rib varen kan natuurlijk ook.
Lees meer

`s Gravenzande

Bedrijfsuitje strand Westland

‘s Gravenzande het fijnste stukje strand langs de Nederlandse kust! Het strand van `s Gravenzande, een unieke locatie, heel goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Samen met Elements Beach, organiseren wij al onze programma`s. 1 stap binnen bij Elements Beach en je waant je in de vakantie sferen! Power kiten, raften op zee, beachvolleybal een strandzeskamp, het kan hier allemaal bij Expert in Actie. Daarna lekker genieten van de BBQ bij Elements Beach
Lees meer

Hoek van Holland

Super bedrijfsuitje strand in de Hoek

Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam. Op maar een half uurtje rijden van de grote stad ligt dit mooie strand met de grote pier langs de waterweg en het prachtige duingebied. Een strand bij uitstek voor uw bedrijfsuitje. Veel ruimte voor een spannende strandzeskamp of Expeditie Robinson. Mooie branding voor het raften. Fantastisch duingebied voor een GPS-Tocht en ideaal voor een familie bedrijfsuitje.
Lees meer

 


RSM Tempelman: Superleuke sportieve dag met collega’s op het strand gehad. Wat is iedereen toch fanatiek. Ik denk dat ik niet lieg als iedereen dit het leukste bedrijfsuitje in jaren vond. Dank je wel Expert in Actie voor de goede en leuke begeleiding!


 

Waarom kiezen bedrijven voor Expert in Actie voor hun bedrijfsuitje strand:

 • Al 23 jaar ervaring met stranduitjes
 • Professionele materialen
 • Alle materialen in eigen beheer
 • Wij kennen de mooiste en bijzonderste plekjes aan de kust
 • Spectaculaire activiteiten voor jong en oud
 • Wij verzorgen het complete programma
 • Professionele en enthousiaste begeleiding
 • Wij nemen alle zorgen uit handen
 • Geschikt voor iedereen, sportief of rustig, spectaculair of relaxed
 • Wij denken graag met u mee

 


Wat bedrijven over Expert in Actie zeggen:

lees alle recensies

Bedrijfsuitje strand IJmuiden

Een bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden is de keuze voor een top uitje. Het strand is groot, makkelijk toegankelijk en goed bereikbaar met de auto en de bus. Dit is een favoriete locatie van Expert in Actie omdat we er onder andere heel goed kunnen blokarten, een super leuke activiteit om te doen.

 


Bedrijfsuitje strand Bloemendaal

Op het strand van Bloemendaal is het goed toeven, lekker zand, prachtig uitzicht en mooie paviljoens, een top locatie voor uw bedrijfsuitje.


 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

 • Vebon
 • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5