Hoek van Holland-Expert in Actie voor uw bedrijfsuitjes Hoek van Holland-Expert in Actie voor uw bedrijfsuitjes

Hoek van Holland

Hoek van Holland en het strand

Het strand ligt op een half uur rijden van Rotterdam en heeft een groot strand, een pier langs de waterweg en een groot duingebied. In Hoek van Holland staan allerlei leuke paviljoens waar we lekker kunnen eten en leuke feesten kunnen organiseren. Natuurlijk kunnen we er ook allerlei leuke activiteiten organiseren op en om het strand.

Het kan allemaal bij Expert in Actie. Een leuk stranduitje met bijvoorbeeld power kiten, body boarden, raften, dicsgolf en een beachvolleybal toernooi of een leuke strand zeskamp, allemaal bedrijfsuitjes om te doen in Hoek van Holland.
Naast deze leuke activiteiten bieden wij in Hoek van Holland twee geweldige paviljoen’s aan Paviljoen ff-tijd en Beachclub Royal. Twee geweldige locaties voor een uitgebreide lunch, een overheerlijke BBQ en een top feest

Onze populairste uitjes zijn:

Nr1 ArcheryTag team Battle

Nr 2 Bedrijfsuitje strandzeskamp Hoek van Holland

Nr 3 Bedrijfsfamiliedag strand

 

Paviljoen FF-tijd

Het gehele jaar geopend, elke dag, elk seizoen ff-Tijd voor jezelf! Op het mooie, brede strand van Hoek van Holland vindt u Strandclub ff-Tijd met uitzicht over het strand, de zee en de monding van de nieuwe Waterweg. Bij Strandclub ff-Tijd kunt u dagelijks terecht voor: koffie met appeltaart, ontbijt, lunch, diner of een gezellige borrel. Tevens is het paviljoen door de handige indeling de ideale locatie voor alle denkbare feesten en partijen van kleine tot grote groepen. Elk seizoen ff-Tijd voor jezelf in de zomer heerlijk zonnen op het strand en in de winter binnen bij de kachel opwarmen met een kop warme chocomelk.

Strandpaviljoen Zeebad

Beachclub Royal staat vooral bekend om de feesten en  partijen, van bedrijfsfeest tot thema feest en van teambuilding tot unieke vergadering. Voor zowel kleinere gezelschappen tot feesten met maximaal 7.500 personen verzorgt Beachclub Royal alles naar uw wens.Ons uitgangpunt is: Alles is mogelijk!

 Top activiteiten in op dit strand zijn:

Nr 1 is branding raften Nr 2 is Power kiten Nr 3 struinen door de duinen

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5