Bedrijfsuitje IJmuiden - Blokarten, Power kiten en ArcheryTag Bedrijfsuitje IJmuiden - Blokarten, Power kiten en ArcheryTag

Bedrijfsuitje IJmuiden

 • Waar de zeeschepen de Noordzee verlaten om via het Noordzeekanaal de laatste etappe naar Amsterdam te maken, daar ligt IJmuiden aan Zee en organiseren wij uw bedrijfsuitje IJmuiden. Met een fantastisch strand en Nationaal Park de Kennemerduinen om de hoek, is dit een top locatie voor Expert in Actie. Hier kan iedereen genieten van onze strand activiteiten zoals Blokarten, vliegeren, de strand zeskamp en meer van dit soort activiteiten.
 • Met de strandpaviljoens in IJmuiden zoals Zilt aan Zee en Paviljoen Zeezicht en met op steenworp afstand een vier sterren hotel is dit de perfecte locatie voor een dagje uit of zelfs een heel weekend aan zee. Een combinatie van sportieve activiteiten met een heerlijk diner of barbecue maakt een bedrijfsuitje in IJmuiden echt geweldig.

 

Blokarten TOP beach event

Alles is tot in de puntjes geregeld. Als je om 13.00 binnenkomt, staat er een drankje voor je klaar. Daarna start het middagprogramma vol leuke sportieve activiteiten als Blokarten, vliegeren, raften, bodyboarden, archerytag. Wil je liever schilderen of muziek maken, dan kan dat natuurlijk ook.
Lees verder

Beach weekend IJmuiden

Een heel weekend vol activiteiten op het strand van IJmuiden, afgewisseld met een heerlijk verblijf in het Holiday Inn hotel vlak achter het strand. Van blokarten tot vliegeren en van raften tot archerytag. Vanuit het hotel direct naar zee of duinen. Helemaal uitwaaien in Nederland
Lees verder

Bedrijfsfamiliedag strand

Een leuk dagje uit met collega’s, partners en kinderen voor jong en oud, zowel sportief als creatief! Dat is onze bedrijfsfamiliedag strand. Op deze dag is iedereen welkom en zijn de activiteiten voor iedereen toegankelijk en is er is voor iedereen wel iets te beleven.
Lees verder

Plan Effect: Ook voor de tweede keer een zeer geslaagd uitje gehad!. Na ons eerste uitje in Oostenrijk ditmaal naar IJmuiden voor strandactiviteiten en een feestavond. Weer was alles top geregeld en hebben we nergens geen omkijken naar gehad

 • Leuke film over top bedrijfsuitje IJmuiden


 

Voor een geweldig Bedrijfsuitje IJmuiden werken wij samen met de volgende strandpaviljoens:

Strand paviljoen Zilt aan Zee

Het hipste strandpaviljoen in IJmuiden: Zilt aan Zee

Zilt aan Zee is een smaakvol en trendy ingerichte strandclub aan het brede strand van IJmuiden. Genieten, eten, drinken, dansen en ontspannen. Het hele jaar, in stijl. Dat is Zilt aan Zee in IJmuiden! Op comfortabele zitzakken genieten van een welverdiende cocktail na een lange dag aan het strand is hier een regel, geen uitzondering. De koers die Zilt aan Zee vaart richt zich op dagverse producten, kwaliteit, service en gastvrijheid. De ambiance, lekker eten en rustige jazz / lounge muziek dragen daaraan bij. Alle keukenproducten en supplementen zijn huisgemaakt. Eigenaar, Fred van Beusekom is regelmatig op het water te vinden om zeebaars en kabeljauw te vangen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een mooi stukje vlees!

 

Zilt Beach Huis

Naast ons moeder restaurant Zilt aan Zee kunt u nu ook gebruik maken van ons Zilt Beach Huis. Exclusief voor jullie groep.
Eigen strandopgang en vrij uitzicht over strand, zee & pier. Privé terras, -bar & -toiletten. Beamer met groot scherm & diverse aansluit mogelijkheden. Wifi & vaste internetlijn, flipover met stiften, pennen & notitie blokjes. Opstelling naar keuze.


 

Strandpaviljoen zeezicht in IJmuiden

Het gezelligste strandpaviljoen in IJmuiden

Paviljoen Zeezicht in IJmuiden is een prachtig strandpaviljoen op hoge palen, door de bouw van het paviljoen heb je een uniek uitzicht op het strand, de duinen, de pieren en natuurlijk… de zee! De kust van IJmuiden bestaat uit één van de breedste stranden van Nederland, vandaar dat Paviljoen Zeezicht het hele jaar door blijft staan. Zowel in het zomerseizoen als in de herfst en de winter is het mogelijk het paviljoen te bezoeken.


 

4* Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach ideaal voor een bedrijfsuitje met strandfeest en overnachting

Strandfeest met overnachting, dat kunnen wij in IJmuiden voor u verzorgen. Na een dag spelen op het strand, lekker eten en feesten in het paviljoen kunt u heerlijk slapen in het 4* Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach.

Op slechts 150 meter van het strand vindt u Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Wakker worden met het geluid van de zee, genieten van een heerlijk diner in restaurant Beaufort en ontspannen in onze sauna. Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach is dé plek voor een compleet verzorgd weekend aan de kust.

Het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over de Kennemerduinen of de Marina Seaport IJmuiden.


 

Top activiteiten op dit strand in IJmuiden

Om je een idee te geven van de talloze mogelijkheden op het strand hebben we er enkele populaire activiteiten tussen uit gelicht.

 • Stoere strandactiviteit Blokarten

  Voel je de Max Verstappen van het strand en vlieg over het lange vlakke strand van IJmjuiden in je Blokart. Zet je zeil op scherp voor de hoogste snelheid.

 • activiteit_powerkiten

  Stoere strandactiviteit Powerkiten

  Powerkiten is een van onze echte strandactiviteiten. Laat je meeslepen over het strand met zo’n geweldige vlieger. Alleen of met z’n tweeën. Onze instructeurs helpen je graag op weg.

 • activiteit_powerboot

  Stoere strandactiviteit Powerboot varen

  Met een geweldige speedboot de noordzee op en waan je je de Don Johnson in Miami Vice.

 • e-Kickbike

  Leuk op het strand met de Fat Max E-step

  Deze super leuke activiteit met vette banden en elektro motor zorgen voor een echte kick, door de stad of door het duin, het kan allemaal. Lekker makkelijk en snel.

 • activiteit_bodyboard

  Leuke wateractiviteit Bodyboarden

  Zwem door de branding en laat jezelf meedeinen op de golven van de Noordzee. Liggend op een plank kun je genieten van de zee, de zon en het strand.

 • activiteit_archerytag

  Leuke spelactiviteit Archerytag

  Een van de nieuwste activiteiten van Expert in Actie. Paintball met pijl en boog. laat je niet verrassen door je tegenstander en wees iedereen te slim af en word de Robin Hood van de Lage Landen.

 • activiteit_beachvolleybal

  Strand zeskamp met Beachvolleybal

  Tijdens de strandzeskamp is het beachvolleybal een van de vaste activiteiten. Een bal, 2 teams en een net, puur plezier op het strand met spectaculaire duiken om die bal nog te halen. Welk team heeft de beste tactiek?

 • activiteit_zeskamp

  Strand zeskamp met Skippy race

  Laat je meeslepen in de gezellige teamcompetitie van deze strandzeskamp. Je wordt ingedeeld in verschillende teams om te strijden tegen je collega`s.

 • Strand zeskamp met Knotshockey

  Een van de activiteiten van de strandzeskamp is het knotshockey. Wie is er veel fanatieker dan gedacht en wie maakt met het grootste gemak de mooiste doelpunten?


 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Vebon
 • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5