Archery Tag Team Battle IJmuiden - Expert in actie Archery Tag Team Battle IJmuiden - Expert in actie

Archery Tag Team Battle IJmuiden

Archery Tag team Battle

Deze team Battle is een geweldige combinatie tussen verschillende team spelen. In meerdere teams strijden de collega`s tegen elkaar op deze leuke onderdelen voor de grote wisselbeker.

  • Archery Tag, Nieuw in Nederland, ArcheryTag. Combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Boogschieten met actie en teambuilding!
  • Beachvolleybal, Spannend potje beachvolleybal tegen je collega’s. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld en wint de wedstrijd?
  • Knotshockey, Een hilarisch spel waarbij iedereen al in de eerste minuut onwijs fanatiek is.
  • Strandvoetbal, Lekker potje voetballen op het strand. Mooie mix van competitie en fun.

Deze teamspelen kunnen wij op allerlei locaties organiseren zoals het strand, park, bos of op een sportveld.


Esso; Wij hebben inmiddels een officiële Robin Hood van ons team en het schieten op de baas (wat ik ze kort toeliet;), beviel super! Ik raad het iedereen aan is te gaan ondernemen! Het is absoluut safe maar nog steeds spannend!


Programma

14.00 ontvangst

14.30 start Team Battle

17.00 einde Team Battle

18.00 BBQ of diner op een leuke locatie als optie

Archery Tag team Battle

Met een mix van collega’s tussen de 23 en 55 jaar jong zijn we gaan Archery Tag spelen. De dames van middelbare leedtijd waren eerst wat sceptisch maar al snel veranderde dit in enthousiasme!

Toen we aankwamen stond alles al klaar voor ons om op elkaar te gaan boogschieten! Wij hebben inmiddels een officiële Robin Hood van ons team en het schieten op de baas (wat ik ze kort toeliet;), beviel super! Ik raad het iedereen aan is te gaan ondernemen! Het is absoluut safe maar nog steeds spannend! Bedankt!

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
95 reviews 4.8 / 5