Beachweekend IJmuiden een geweldig personeelsuitje - Expert in actie Beachweekend IJmuiden een geweldig personeelsuitje - Expert in actie

Beachweekend IJmuiden een geweldig personeelsuitje

Spetterend Beachweekend IJmuiden

Beleef een spetterende beachweekend IJmuiden waar gezelligheid en teambuilding centraal staan. Wij verzorgen voor u het actieve gedeelte, de BBQ, drankjes, een onvergetelijke beachparty en een hotelovernachting direct achter het duin.

Beachweekend IJmuiden geeft uw medewerkers de juiste impuls die de sfeer in uw organisatie zeker ten goede zal komen.

Arla Foods: Met een groep collega’s een fantastisch strandfeest incl. bbq en top dj gehad in IJmuiden. Het was 1 groot feest en de organisatie was helemaal TOP. Heb alleen maar positieve reacties gehoord. Wat een gastvrijheid en flexibiliteit! Echt geweldig en abslouut voor herhaling vatbaar!

Programma Beachweekend IJmuiden
13.00 uur Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte appeltaart met slagroom.
13.30 uur Start Strandactiviteiten IJmuiden

Blokarten:Een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden
Powerkiten: Ervaar de power en de kracht van de wind
Knotshockey: Een hilarisch spel, waarbij alle collega’s vanzelf heel fanatiek worden.
Beachvolleybal: Welk team is het beste op elkaar ingespeeld en wint de wedstrijd?

Een middag vol actie, teambuilding en spektakel. Dit programma kunnen wij altijd naar wens uitbreiden met branding raften, powerboot varen, archeryTag of creatieve activiteiten.
17.00 uur Borreltijd met borrelhapjes
18.00 uur Inchecken in het Leonardo hotel
19.30 uur  Barbecue

Strand en BBQ gaan samen als zon en zee tijdens dit beachweekend. Terwijl u geniet van de prachtige zonsondergang, goed gezelschap en een lekker drankje grilt de chef de lekkerste gerechten op de BBQ.

21.00 uur Feestavond in het paviljoen met Top DJ
Let’s party. De DJ zorgt voor een geweldig feest op het strand. Zon, zee, strand en swingen, beleef het ultieme gevoel van de zomer!

Strandpaviljoen Zilt aan Zee
Zilt aan Zee is een smaakvol en trendy ingerichte strandclub aan het brede IJmuiderstrand. Genieten, eten, drinken, dansen en ontspannen. Het hele jaar, in stijl. Dat is Zilt aan Zee in IJmuiden! Zilt aan Zee richt zich op dagverse producten, kwaliteit, service en gastvrijheid.

Leonardo IJmuiden Seaport Beach
Op een fantastische locatie, direct achter het duin ligt het 4* Leonardo IJmuiden hotel. Mooie hotelkamers en na de beachparty kunt u bijna kruipend naar uw luxe hotelkamer. Ideaal voor een beachweekend.

Zorg dat uw personeelsfeest ook een onvergetelijke indruk achter laat bij uw personeel en organiseer uw beachweekend IJmuiden bij Expert in Actie.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5