Bedrijfsuitje Blokarten IJmuiden - Expert in actie Bedrijfsuitje Blokarten IJmuiden - Expert in actie

Bedrijfsuitje Blokarten IJmuiden

Bedrijfsuitje Blokarten IJmuiden

Blokarten in echte blokarts op het strand van IJmuiden!

Een avontuurlijk stranduitje, een uitdaging voor iedereen, ga je voor de snelheid of voor rijden op 2 wielen?
Het blokarten als groepsuitje is voor groepen van 10 – 100 personen.

Wat is blokarten? Strandzeilen!
Blokarten, ook wel strandzeilen genaamd is de ultieme beleving voor iedereen die van actie, snelheid en buitenlucht houdt! Wij rijden over het strand van IJmuiden in onze eigen blokarts. Deze zeilwagens zijn speciaal ontworpen om eindeloos over het strand te racen. En nog duurzaam ook, want de wind zorgt voor jouw snelheid. In een zeilwagen met drie wielen kunt u over het strand rijden en snelheden behalen tot over de 50 km per uur! Blokarten is een uitdagende sport die toch snel is aan te leren en bovendien erg veilig. Binnen een tijd van tien minuten heeft u alles onder controle en heeft u de tijd van uw leven! Blokarten is alleen mogelijk op het strand van IJmuiden.


PJ Milieu BV: Wat een heerlijke dag hebben wij gehad op het strand van IJmuiden. De hoogtepunten van het actieve gedeelte waren het blokarten en de knotshockey. We kregen een prima uitleg en begeleiding 🙂 Verder hebben we genoten op het terras in de zon. Als afsluiting hebben wij heerlijk gegeten. Namens alle collega’s bedankt!

Verschillende arrangementen met blokarten;

1 Blokarten IJmuiden

2 uur blokarten, € 45,00 p/p

 

2 Blokarten en power kiten in IJmuiden

3 uur programma, € 55,00 p/p

 

3 Blokarten, power kiten en beachvolleybal in IJmuiden

Een super combinatie van snelheid, power van de wind, spektakel en teamsport. Een helemaal compleet bedrijfsuitje. Uit te breiden met een heerlijke BBQ bij het strandpaviljoen.

Blokarten:Race over het strand met een blokart, de driewieler met het grote zeil. Voel de wind door je haren, ervaar de snelheid en geniet van deze avontuurlijke sport.
Powerkiten; Ga de strijd aan met de wind en voel de power van de vlieger.
Beachvolleybal;Spannend potje beachvolleybal tegen je collega’s. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld en wint de wedstrijd?

3 1/2 uur programma, € 55,00 p/p


 Gas Control Bv: Leuke dag gehad, het weer was perfect om dit uitje te gaan doen. Blokarten en Vliegeren leuk om te doen. We hebben een goede begeleiding gehad van Koen en Arjen. Paviljoen Zilt aan Zee ook echt perfect.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5