Corona proof uitje - Expert in actie Corona proof uitje - Expert in actie

Corona proof uitje

Corona proof uitje, team event

Ook in deze tijden gaan we gewoon door met leuke uitjes organiseren. Want iedereen is daar aan toe. En wat is er dan lekkerder dan uitwaaien met collega’s op het strand? Daar heb je alle ruimte, heerlijk buiten en actief bezig zijn. Samen met je team maar op gepaste afstand. Blokarten IJmuiden is een perfecte activiteit die heel goed in de RIVM richtlijnen past. Dus kom lekker buiten spelen met collega’s, even wat nieuwe energie opdoen. Van begin tot eind wordt alles voor u verzorgd, eten, drinken, leuke activiteiten en een geweldige locatie voor een BBQ of diner en misschien wel een mooie zonsondergang. Met dit complete pakket boekt u een zorgeloze dag voor u en uw collega`s. En allemaal corona proof uitje. In IJmuiden werken we samen met Zilt aan Zee, daar is het beach huis helemaal voor jullie privé. Perfect voor een uitje in deze tijd.

Op zoek naar een volledig verzorgde stranddag met lekker eten, goede sfeer, leuke mensen en geweldige activiteiten zoals Blokarten of E-steppen? Zoek niet verder, U heeft u het nu gevonden. Wij nemen alle zorgen uit handen en regelen voor u een onvergetelijke corona proof stranddag

Programma Blokarten IJmuiden, een corona proof uitje

13.00 – Ontvangst met koffie/thee en Appeltaart
13.30 – Start strand programma met een keuze uit meerdere leuke strand activiteiten, bijvoorbeeld:
Blokarten, Fat Max E-step, powerkiten, raften, schilderen, bunkerwandeling, Beachvolleybal, discgolf, megasuppen.

*Per 15 personen komt er een activiteit naar keuze bij.
*Wij bieden drie rondes aan waarin de gasten een activiteit kunnen kiezen.

17.00 – Borrel bij Zilt aan Zee
18.00 – Uitgebreide BBQ met heerlijke en eerlijke producten, de chefkok grilt voor u de lekkerste gerechten op de BBQ.
19.30 – einde drankarrangement en het TOP beach event

Door onze jarenlange gezamenlijke ervaring met Zilt aan Zee zorgen wij samen voor een geslaagde dag.


RSM Tempelman: Superleuke sportieve dag met collega’s op het strand gehad. Wat is iedereen toch fanatiek. Ik denk dat ik niet lieg als iedereen dit het leukste bedrijfsuitje in jaren vond. Dank je wel Expert in Actie voor de goede en leuke begeleiding!


 

Zilt aan Zee is een smaakvol en trendy ingerichte strandclub aan het brede strand van IJmuiden. Genieten, eten, drinken, dansen en ontspannen. Het hele jaar door, in stijl, met kwaliteit, dat is waar Zilt aan Zee in IJmuiden voor staat! Na de actieve stranddag genieten van een welverdiend drankje. De koers die Zilt aan Zee vaart richt zich op dagverse producten, kwaliteit, service en gastvrijheid en het beste voor de gast. De ambiance, lekker eten en lounge muziek dragen daaraan bij. Zilt aan Zee IJmuiden is DE locatie voor uw uitje aan zee Omdat je bij Zilt aan Zee je eigen beach huis hebt met jullie groep, is het de ideale locatie voor een BBQ met je team.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5