's Gravenzande - Expert in Actie voor uw strand bedrijfsuitje 's Gravenzande - Expert in Actie voor uw strand bedrijfsuitje

`s Gravenzande

’s Gravenzande het fijnste stukje strand langs de Nederlandse kust!

Het strand van `s Gravenzande, een unieke locatie, heel goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Samen met Elements Beach, organiseren wij al onze programma`s. 1 stap binnen bij Elements Beach en je waant je in de vakantie sferen! Power kiten, raften op zee, beachvolleybal een strandzeskamp, het kan hier allemaal bij Expert in Actie.  Naast deze leuke activiteiten bieden wij in `s Gravenzande een geweldige locatie aan voor een uitgebreide lunch, een overheerlijke BBQ en een top feest.

Plan Effect: Ook voor de tweede keer een zeer geslaagd uitje gehad!. Na ons eerste uitje in Oostenrijk ditmaal naar ’s Gravenzande voor strandactiviteiten en een feestavond. Weer was alles top geregeld en hebben we nergens geen omkijken naar gehad

Onze populairste uitjes in ’s Gravenzande zijn:

Nr1 is Bedrijfsuitje strandzeskamp
Nr 2 is Volledig verzorgd bedrijfsuitje

Top activiteiten in op dit strand zijn:

Nr 1 is Power kiten
Nr 2 Archery Tag

Elements Beach ’s Gravenzande

Het strand van ’s Gravenzande ligt op het puntje van Nederland en op een steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag. Door de vrijheid van het brede strand waan je je even in een andere wereld.
In strandpaviljoen Elements Beach stap de wereld binnen van Balinese bedden, Thaise boomstronken, Oosterse parasolletjes en Perzische tapijten. Elements Beach is een nog verborgen plekje op het strand: niet zo massaal en daarom nog heel relaxed en puur.

 

 

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5