Scheveningen nieuw - Expert in actie Scheveningen nieuw - Expert in actie

Scheveningen nieuw

Scheveningen en het strand

 • Het strand van Scheveningen is het populairste strand van Nederland. Prachtige paviljoens, het Kurhaus, de vernieuwde boulevard en natuurlijk het heerlijk grote strand. Expert in actie organiseert een hele waaier aan activiteiten in Scheveningen zodat jij optimaal kunt genieten van een dagje op het strand. Je kunt met een van onze powerkites gaan vlieg(er)en of gaan bodyboarden in de branding, maar je kunt ons ook een beachvolleybal toernooi laten organiseren of je kunt meedoen met onze beroemde strandzeskamp.
 • Expert in actie verzorgt complete dag/middag/avond programma’s voor kleine en grote groepen op het strand. Door het zorgvuldig samengestelde programma is er voor iedereen iets leuks te doen waarin zowel sport en spektakel, maar ook creativiteit en saamhorigheid centraal staan. Het is de ideale manier om er met een groep eens helemaal uit te zijn en iedereen te laten genieten van een dag buiten op het strand.

 

Volledig Verzorgd Bedrijfsuitje

Alles is tot in de puntjes geregeld. Als je om 13.00 binnenkomt, staat er een drankje voor je klaar. Daarna start het middagprogramma vol leuke sportieve activiteiten als Powerkiten, beachvolleyballen, bodyboarden en archerytag. Wil je liever schilderen of muziek maken, dan kan dat natuurlijk ook.
Lees verder

Bedrijfsuitje strandzeskamp

In een combinatie van ludieke strandactiviteiten, gezelligheid en samenwerken verzorgt Expert in Actie deze middag op het strand. Verzin een goede tactiek met je team om de anderen te slim af te zijn, of zorg ervoor dat je eerst goed hebt nagedacht voordat je de opdracht uitvoert.
Lees verder

Bedrijfsfamiliedag strand

Een leuk dagje uit met collega’s, partners en kinderen voor jong en oud, zowel sportief als creatief! Dat is onze bedrijfsfamiliedag strand. Op deze dag is iedereen welkom en zijn de activiteiten voor iedereen toegankelijk en is er is voor iedereen wel iets te beleven.
Lees verder

 

Recensies


Zo’n standdag die Expert in Actie voor je regelt is van begin tot eind geweldig goed geregeld

Herco Lim Digitale Zaken


Ik had nog 3 dagen lang zand in mijn haar 😉

Jan Jansen


Beachclub Copacabana

Het strandpaviljoen in Scheveningen: Beachclub Copacabana

Het kan allemaal bij Expert in Actie en Beachclub Copacabana Scheveningen.Een leuk stranduitje met power kiten, body boarden, archeryTag een beachvolleybal toernooi of een strand zeskamp, allemaal geweldig om te doen in Scheveningen. Naast deze leuke activiteiten bieden wij in Scheveningen een geweldige beachclub aan; Beachclub Copacabana, een tropische locatie voor een uitgebreide lunch, een overheerlijke BBQ en een top feest.

copacabana terras
copacabana terras 2
copacabana binnen
copacabana binnen met openhaard

Feest

En ben je na de middagactiviteit en de barbecue nog in voor een feest, dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor jullie organiseren. Een strandfeest tot in de vroege uurtjes met een DJ of live band maakt de dag helemaal compleet.

Top activiteiten op dit strand

Om je een idee te geven van de talloze mogelijkheden op het strand hebben we er enkele populaire activiteiten tussen uit gelicht.

 • activiteit_zeskamp

  Zeskamp

  Laat je meeslepen in de gezellige teamcompetitie van deze strandzeskamp. Je wordt ingedeeld in verschillende teams en gaat met elkaar de strijd aan voor een mooie trofee en natuurlijk eeuwige roem.

 • activiteit_zandkasteel

  Zandkastelen bouwen

  Echt zo’n activiteit voor het hele gezin. Je kunt alles gebruiken en iedereen inzetten. Je vader gebruiksn als fundament voor het zandkasteel is maar een van de tips die we voor je in petto hebben.

 • activiteit_touwtrekken

  Touwtrekken

  De activiteit der activiteiten. Zet je schrap en trek de rest over de streep. Is jouw team de kracht zelve of is het nodig andere taktieken aan te wenden?

 • activiteit_powerkiten

  Powerkiten

  Powerkiten is een van onze echte strandactiviteiten. Laat je meeslepen over het strand met zo’n geweldige vlieger. Alleen of met z’n tweeën. Onze instructeurs helpen je graag op weg.

 • activiteit_powerboot

  Powerboot varen

  Met een geweldige speedboot de noordzee op en waan je je de Don Johnson in Miami Vice.

 • Knotshockey

  Een van de activiteiten van de strandzeskamp is het knotshockey. Wie blijkt er veel fanatieker dan gedacht en wie kent de kneepjes van het vak en maakt met het grootste gemak de mooiste doelpunten?

 • activiteit_bodyboard

  Bodyboard

  Zwem door de branding en laat jezelf meedeinen op de golven van de Noordzee. Liggend op een plank kun je genieten van de zee, de zon en het strand.

 • activiteit_beachvolleybal

  Beachvolleybal

  Tijdens de strandzeskamp is het beachvolleybal een van de vaste activiteiten. Een bal, 2 teams en een net, puur plezier op het strand met spectaculaire duiken om die bal nog te halen. Welk team heeft de beste tactiek?

 • activiteit_archerytag

  Archerytag

  Een van de nieuwste activiteiten van Expert in Actie. Paintball met pijl en boog. laat je niet verrassen door je tegenstander en wees iedereen te slim af en word de Robin Hood van de Lage Landen.


 • Vebon
 • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5