Bedrijfsuitje Texel - Expert in actie Bedrijfsuitje Texel - Expert in actie

Bedrijfsuitje Texel

Bedrijfsuitje Texel

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje maar toch dichtbij huis? Stap dan op de boot naar Texel. Een kwartiertje varen en u bent in een andere wereld, waar het voelt of u vakantie heeft. Beleef een fantastische weekend op Waddeneiland Texel. Een super leuk programma, actief, cultureel, en gezellig. Alles wat een bedrijfsuitje moet zijn!

Een eiland die uitnodigt om te genieten en lekker actief bezig te zijn. Rust, ruimte en frisse lucht zijn ruimschoots voorhanden. De ongedwongen sfeer en de gastvrije bewoners geven dit eiland een speciale charme.

Na de korte overtocht naar het mooie Waddeneiland wordt iedereen ontvangen met een lekker Texels juttertje. Daarna staan de fietsen klaar en is het tijd om een echt Waddeneiland activiteit te doen, lekker fietsen door de prachtige natuur. Na een mooie fietstocht komen we aan bij het hotel waar de sleutels klaar liggen en iedereen naar de kamers kan. Even kort opfrissen en dan aan het diner. Voor wie ’s avonds nog zin heeft in een feestje, in de Koog zijn er gezellige kroegen waar je nog even een drankje kan doen.

Op dag 2 is het tijd voor actie en teambuilding bij de fiets expeditie. In de middag kunnen de deelnemers hun hart ophalen bij Ecomare of power kiten, beachvolleybal en archerytag. Na een sportieve dag is er tijd om lekker te genieten van een BBQ en beachparty op het strand. Lekker genieten, kampvuurtje buiten en dansen met onze professionele DJ. Een feest om niet snel meer te vergeten. De laatste dag gaan we met de bus terug naar de boot en kijkt iedereen terug op een fantastisch bedrijfsuitje Texel.

Een bedrijfsuitje op Texel, 3 dagen genieten van het eilandleven met spetterende activiteiten.

Programma bedrijfsuitje Texel

Dag 1 bedrijfsuitje Texel

Verzamelen in Den Helder. Het bedrijfsuitje naar Texel begint al op de veerboot. De drukte van alledag glijdt bijna als vanzelf van u af. Ontspan tijdens de oversteek en laat u meevoeren naar het eiland van rust en ruimte. Ook de meeuwen vliegen met je mee. Die zilte geur van de zee, de wind door je haren. Het is bijna jammer dat de overtocht naar Texel maar 20 minuten duurt!

Op zoek naar een spectaculaire start van het weekend Texel, doe dan de overtocht per Rib boot. Met mega veel power knal je over de zee. Scheur met 75 km per uur over het water, ontdek hoe mooi het wad is en even zwaaien naar de zeehonden! Een ware belevenis en geweldig begin van jullie weekend Texel.

Zodra we aankomen op Texel staan de fietsen voor jullie klaar, met de fiets gaan we naar het hotel. De koffers gaan in bagage wagens en worden naar het hotel gebracht.

Bij het hotel staat een uitgebreid buffet klaar.

Dag 2 weekend Texel
Na een stevig ontbijt stappen we op de fiets voor een fiets expeditie Texel. Teambuilding Texel. Dit is een top combinatie van competitie, ontspanning en een stukje cultuur. Je ziet en proeft het eiland. We hebben enkele stops met typische Texelse lekkernijen en ook de creativiteit en teambuilding van de groep wordt op de proef gesteld bij verschillende spectaculaire proeven
Lunch bij het strandpaviljoen
In de middag is er een keuze programma waarbij iedereen kan kiezen uit iets actiefs, creatiefs of cultuur, voor ieder wat wils. Den bijvoorbeeld aan Bezoek aan Ecomare, power kiten, beachvolleybal of schilderen.
BBQ op het strand
Feestavond met DJ in het strandpaviljoen.

Dag 3 bedrijfsuitje Texel
Ontbijt
Met de bus naar de boot
Terug vaart naar het vaste land

Wilt u een strand weekend om nooit meer te vergeten? Dan is een beachweekend Texel de ideale mogelijkheid.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5