Bedrijfsuitje Valencia - Expert in actie Bedrijfsuitje Valencia - Expert in actie

Bedrijfsuitje Valencia

Bedrijfsuitje Valencia

Bedrijfsuitje Valencia, de zonnige en bruisende stad van Spanje, ideaal voor een stad incentive naar de zon

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje. Valencia ligt aan de Costa del Azahar aan de Middellandse Zee en aan de rivier de Turia en geldt als geboorteplaats van de paella, een van de bekendste gerechten uit de Spaanse keuken. Valencia wordt ook wel de sinaasappelstad genoemd. Maar er is meer wat een bedrijfsuitje Valencia als een topuitje maakt. Valencia heeft de meeste zonne-uren van heel Spanje en je kan er fantastisch fietsen, heerlijk eten, genieten van een zeiltochtje en de dag afsluiten in het bruisende nachtleven.

Het voordeel van Valencia is dat het aan de kust ligt. Dus het bedrijfsuitje naar de stad kan je uitbreiden met strand. Dus een spannende strandzeskamp of doorfeesten tot de late uurtjes bij de Marina Beachclub.

Valencia is de perfecte locatie voor een unieke beleving en een incentive waar nog lang over nagepraat zal worden!

 

Activiteiten

Er zijn vele verschillende activiteiten mogelijk voor een bedrijfsuitje Valencia. In overleg is er van alles mogelijk, maar een aantal absolute aanraders zijn:

Fietstocht bedrijfsuitje Valencia

Wat Valencia zo uniek maakt is de stad van kunst en wetenschap in de rivier bedding. Na een grote overstroming in 1957 is dit gebied een park (Jardines de Turia) geworden en is maar liefst 9 kilometer lang. Een uitstekende manier dus om dit gebied per fiets te verkennen. De enthousiaste gidsen vertellen boeiende verhalen en leuke weetjes. Zij nemen jullie mee door het historische centrum, langs sfeervolle straatjes en knusse pleinen. Uiteraard mag een stop bij het welbekende Ciudad de las Artes y de las Ciencias, u weet wel dat grote witte gebouw in het blauwe water, niet ontbreken. Onderweg is er genoeg tijd om foto’s te maken en te genieten van de prachtige omgeving.

Onderweg stoppen we nog voor een Paella lunch.

Bedrijfsuitje Valencia foto safari

Ontdek de gezellige, nauwe straatjes en het centrum van Valencia op een leuke, unieke en originele manier. Laat de hersenen kraken en haal al jullie creativiteit naar boven. Deze activiteit is ideaal om de team spirit te bevorderen. Door middel van verschillende opdrachten en vragen maak je kennis met het gezellige centrum van Valencia. Er zijn leuke foto opdrachten zoals “Groeten uit Valencia”, “Wij en de flamenco dans” en “de vleermuis van Valencia”. Daarnaast zijn er nog een aantal leuke doe opdrachten waarbij de teams tegen elkaar moeten strijden voor de overwinning. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten op de meest originele manier heeft uitgevoerd, is de uiteindelijke winnaar en zal een leuk prijsje in de wacht slepen!

 

Bedrijfsuitje Valencia Catamaran zeilen

Kom en geniet van een geweldige dag aan boord van een catamaran. Een feest aan zee met de beste muziek en heel veel plezier.

De ruime catamaran biedt u de mogelijkheid om zittend te zitten of op het net te liggen terwijl u geniet van een welkomstdrankje wanneer u de haven verlaat. Zoek je plekje op de boot om te genieten van het ongelooflijke uitzicht op de baai, de prachtige stranden en de kustplaatsen. Dan is het tijd voor beweging! De DJ is nu aan het werk en het dansen zal beginnen.

Teambuilding strand Valencia

Ga de strijd aan met je collega’s tijdens een spannende teambuilding middag. De deelnemers nemen het tegen elkaar op door verschillende humoristische en strijdlustige strandspellen te spelen. Welk team weet het beste hun krachten te bundelen en gaat voor de overwinning?

Wij hebben allerlei ludieke activiteiten. Iedere activiteit heeft een duidelijke link met het strand en een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek inzetten.

Avond programma

The Marina Beach club Lounge

Tussen het strand en de haven, op het begin van de pier, ligt deze hippe lounge club. Je kunt er heerlijk dineren.

Een beachclub aan zee voor het ultieme vakantiegevoel
Op het terras zit je heerlijk aan of in het zwembad met de pool-bar. Je kijkt er uit over het strand van Las Arenas en bij helder weer kun je in de verte de bergen zien liggen. Het club gedeelte heeft grote loungebedden en een podium, waar DJ’s draaien. Hier serveren ze zomerse cocktails. De hipste club van Valencia. Daar moet je geweest zijn!

Top bedrijfsuitje naar een zonnige stad?

Valencia is de plek om heen te gaan.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5