Weekend Maastricht - Expert in actie Weekend Maastricht - Expert in actie

Weekend Maastricht

Weekend Maastricht

Stedentrip met je bedrijf in eigen land. Weekend Maastricht is onze favoriet! Er is geen stad waar cultuur en natuur zo mooi samen komen en waar je ook nog het echte vakantiegevoel krijgt. We stippelden een fantastisch weekend in deze mooie stad voor jullie uit, waarin we stad en natuur combineren. Je hoeft niet ver hoeft te reizen om mooie landschappen of rijke historie te bezichtigen. Het zuiden van Limburg is een prachtig stukje Nederland en biedt het allemaal! Hier heb je het gevoel alsof je je in het buitenland begeeft.

Trakteer jezelf en je collega’s op een geweldige stedentrip in Nederland! Bereid je voor op prachtige natuur, cultuur en knusse terrassen.

Maastricht beschikt over historische panden, statige kerken en avontuurlijke grotten. Tijdens het weekend Maastricht gaan we het allemaal ontdekken. We beginnen het weekend met een avontuurlijke wandeling door de grotten. Ook wordt de binnenstad verkend door er in teams op uit te gaan om vragen en opdrachten uit te voeren  door de drukke winkelstraten en smalle weggetjes van Maastricht.

Weekend Maastricht, een stedentrip vol leuke activiteiten, lekker eten en cultuur.

Programma weekend Maastricht

Vrijdag
15.00 Vertrek vanaf het kantoor
17.00 Aankomst in Maastricht
18.00 Buffet in het hotel
20.30 Bezoek aan de grotten

De Grotten van Kanne, een unieke groeve waarin nog gewoond, gewerkt en geleefd wordt. De mergelgroeve van Kanne is een van de mooiste gangenstelsels waar bouwsteen gewonnen werd. Tot op de dag van vandaag worden er nog steeds grotchampignons gekweekt. Het totale gangenstelsel bedraagt maar liefst 16 kilometer.De grotten kennen een aantal unieke streekproducten. We laten jullie eerst proeven van een glaasje grottenbier vergezeld met grottenkaas. Daarna volgt een overheerlijk stuk rijstevlaai van bakker Smets, die ook wel bekend staat als “grottenvlaai”. Het geheim van deze vlaai? De rijstepap rijpt in de grotten! Tijdens de rondleiding ontdek je waarom. Een schitterende combinatie van specialiteiten in een uniek decor.

22.30 Borreltijd in het hotel

Zaterdag
09.00 Ontbijt in het hotel
10.00 Ochtendprogramma

Op verkenning in Maastricht. Een spannende speurtocht door de stad. “Maastricht in beeld” is een super leuke manier om op een gezellige en ontspannen manier Maastricht te ontdekken. In teams gaan jullie op pad en krijgen verschillende opdrachten te doen. Er zijn leuke foto opdrachten, daarnaast zijn er nog een aantal leuke doe opdrachten waarbij de teams tegen elkaar moeten strijden voor de overwinning.

12.00 Lunch in Maastricht
13.30 Middagprogramma

In de middag kunnen de deelnemers 2 keer een keuze maken uit verschillende activiteiten:

Mountainbiken Maastricht
Fat Max E-step Maastricht
ArcheryTag Maastricht
Klimpark Maastricht
Escape room Maastricht

17.00 Borreltijd met hapjes

Op het vrijthof in Maastricht sluiten we deze gezellige dag af met een lekker drankje en borrelhapjes

19.30 Buffet / walking dinner

Voor de avond hebben we een gezellig 3 gangen diner in het centrum van Maastricht

22.00 Kroegen verkennen Maastricht.

Zondag
09.00 Ontbijt in het hotel
11.00 Vertrek naar huis

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5