Weekend Scheveningen - Bedrijfsuitje Scheveningen - Expert in Actie Weekend Scheveningen - Bedrijfsuitje Scheveningen - Expert in Actie

Weekend Scheveningen

Weekend Scheveningen

Scheveningen is de perfecte locatie voor een combinatieprogramma van bruisende stad en strand. Met hotel aan of vlak achter de boulevard zijn jullie altijd gegarandeerd van frisse zeelucht.
Overdag heerlijk het strand op voor een gevarieerd en actief programma en ’s avonds een eigen privé feest of het bruisende nachtleven van Den Haag in, het kan allemaal. Ook boottochten, tandemtochten of cultuur snuiven in Den Haag behoren tot de mogelijkheden. In overleg stellen graag een topprogramma samen dat helemaal aansluit bij de wensen en behoeften van de groep.

Activiteiten strand Scheveningen

Het strand van Scheveningen is het populairste strand van Nederland. Prachtige paviljoens, de lange boulevard en de pier van Scheveningen, leuke feesten en ook heel veel leuke activiteiten om op het strand te doen. Het kan allemaal bij Expert in Actie en Beachclub Copacabana in Scheveningen. Een leuk stranduitje met power kiten, body boarden, ArcheryTag een beachvolleybal toernooi of een strand zeskamp, allemaal geweldig om te doen in Scheveningen. Naast deze leuke activiteiten bieden wij een geweldige beachclub aan; Beachclub Copacabana, een tropische locatie voor een uitgebreide lunch, een overheerlijke BBQ en een top feest.

Programma weekend Scheveningen

vrijdag

18.00 Aankomst Scheveningen + inchecken
19.30 Diner in gezellig restaurant
21.00 Stappen Den Haag
01.00 Terug naar Hotel

zaterdag

09.00 Ontbijt
10.00 Vaartocht door Den Haag
13.00 Lunch op het strand
14.00 Strandprogramma
17.00 Borreltijd
19.00 BBQ strandpaviljoen
21.30 Crazy Piano’s

zondag

09.00 Ontbijt
10.00 GPS-tocht
13.00 Lunch
14.00 Naar huis

Uiteraard kunnen de verblijfsduur en inhoud van programma uitgebreid, aangepast of ingekort worden naar wens. Neem gerust contact met ons op.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5