Flachau teambuilding in de sneeuw - Expert in actie Flachau teambuilding in de sneeuw - Expert in actie

Flachau teambuilding in de sneeuw

Flachau teambuilding wintersportuitje

Wil je de hardwerkende collega’s eens goed belonen? Denk dan aan een wintersportuitje naar Flachau. Wintersport als bedrijfsuitje is teambuilding in een informele sfeer. Een unieke kans, om je collega’s beter te leren kennen. Je komt terug als een sterker team. Doordat je langer met elkaar optrekt, geeft het de mogelijkheid om langere gesprekken met elkaar te voeren en daardoor andere passies en interesses te ontdekken van je collega’s.

Doordat je gaat skiën of snowboarden met andere collega’s op de piste, leer je deze beter kennen en dat werkt sfeer verhogend binnen het team.

Bovendien is wintersport super gezond. Berglucht doet de mens goed! Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat je van een sneeuwvakantie gemotiveerder en scherper terugkomt. Dus na een weekend wintersport staat iedereen te popelen om weer aan de slag te gaan.

Flachau

Flachau ligt in het hart van de Ski amadé en bestaat uit een lange straat gevolgd door een kleine, maar levendige dorpskern. Vanuit drie punten in het dorp hebben skiërs toegang tot het enorme skigebied. Het gebied beschikt over pistes voor skiërs en snowboarders van alle niveaus en enkele funparken. De liften in Flachau zijn modern dus je bent snel boven. Dat er op de pistes van Flachau kampioenen worden geboren staat vast. Hermann Maier heeft hier leren skiën en zijn ouders runnen hier nog altijd een skischool.

Na het skiën, stromen de gezellige barretjes onderaan de pistes in rap tempo vol. Après-ski speelt in Flachau namelijk ook een grote rol. Populaire plekken zijn de Hofstadl en de Dampfkessl. De combinatie tussen een groot skigebied en gezellige après-ski spreekt de mensen zeer aan. Het gezellige Flachau biedt optimale wintersportmogelijkheden, een fijne sfeer en een bruisende après-ski.

Programma bedrijfsuitje skiën Flachau teambuilding

Flachau is goed bereikbaar met de bus maar ook met het vliegtuig. Wij kunnen het allebei voor jullie verzorgen. Hierbij een voorbeeld programma met de bus of eigen vervoer.

DAG 1 
Vertrek vanuit Nederland naar Flachau.

DAG 2
Ontbijtbuffet
Na een stevig welkomstontbijt in het hotel kunnen de skischoenen aan en kunt u zo de piste op. Het materiaal kunt u direct afhalen bij de piste.

Ochtendprogramma
In de ochtend geven wij ski- en snowboardinstructie voor de beginners. De gevorderde skiërs en snowboarders gaan met een instructeur naar boven voor een eerste verkenningstocht van het skigebied.

Lunch op de piste

Middagprogramma
De beginnende skiërs en snowboarders kunnen onder begeleiding van de instructeur voor het eerst de lift in en hun eerste zelfstandige afdaling op de piste wagen!

Apres ski

Diner in het hotel

Rodelen
Fun voor iedereen! Samen op de slee en gaan!

DAG 3
Ontbijtbuffet

Dagprogramma
Vandaag staat er weer skiën en snowboarden op het programma. De ski en snowboardlessen gaan weer verder en de mensen die zelf willen, kunnen een mooie tocht maken. Lunchen doen we op de piste.

Fakkelwandeling
Gewapend met fakkels, maken we een mooie wandeling naar de berghut!

Diner
Op de berg, in een skihut, wordt een overheerlijke vlees en kaasfondue geserveerd.

Bonte avond
Deze avond is helemaal naar wens in te vullen. Een bonte avond, een gezellige avond met privé DJ  Alles is mogelijk.

DAG 4 
Ontbijtbuffet

Ochtendprogramma
De beginners gaan verder met de ski en snowboard lessen en de gevorderden kunnen zelfstandig of in groepjes op pad.

Lunch op de piste.

Middagprogramma
Deze middag hebben we iets bijzonders op het programma, namelijk het skibocken! Dit is dé spectaculaire wintersportactiviteit voor iedereen. De skibock is een carveski met een klein zitje, sturen doet u met uw lichaam. Voordat u het weet heeft u de echte carveschwung onder de knie en gaat u als een speer de piste af. Snelheid, actie en veel sneeuwplezier, dat is skibocken. Een uitdaging voor iedereen, makkelijk te leren, snel en toch veilig.

Diner
We eindigen deze dag met een buffet in het hotel.

Vertrek naar Nederland

Alternatief programma:
Voor de gasten die niet willen skiën of snowboarden organiseren wij een compleet alternatief programma. Denk hierbij aan arrenslee, curling, sneeuwschoen wandelen en skibocken. Dit programma zal worden samengesteld in overleg met jullie.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5