Bedrijfsuitje skiweekend Oostenrijk Bedrijfsuitje skiweekend Oostenrijk

3 dagen skiën Oostenrijk

Bedrijfsuitje skiweekend Oostenrijk

Oostenrijk, het wintersportland bij uitstek. Wat uw wensen ook zijn, in Oostenrijk is alles mogelijk: skiën, snowboarden, langlaufen en wandelen. Daarnaast hebben we een uitgebreid programma met andere trendy wintersporten zoals rodelen en skibocken. Qua activiteiten is er voor ieder wat wils, voor beginners, gevorderden, fanatiekelingen en de wat minder sportieve deelnemers.

De beroemde Oostenrijkse gezelligheid, met lekker eten, drinken en de bruisende après ski, is natuurlijk volop aanwezig! We verblijven in het sport en design hotel The Cube. Het hotel combineert een relaxte atmosfeer, design, sport en bergen tot een geweldige mix.

Kortom een onvergetelijk weekend waar nog lang over nagepraat zal worden.

Skiweekend Oostenrijk; professionele begeleiding, Oostenrijkse gezelligheid en wintersport!

 

Programma bedrijfsuitje skiën Oostenrijk

Donderdag

Vertrek vanuit Nederland naar Oostenrijk.

Vrijdag

Ontbijtbuffet
Na een stevig welkomstontbijt in het hotel kunnen de skischoenen aan en kunt u zo de piste op. Het materiaal kunt u direct afhalen in het hotel.

Ochtendprogramma
In de ochtend geven wij ski- en snowboardinstructie voor de beginners. De gevorderde skiërs en snowboarders gaan met een instructeur naar boven voor een eerste verkenningstocht van het skigebied.

Lunch op de piste

Middagprogramma
De beginnende skiërs en snowboarders kunnen onder begeleiding van de instructeur voor het eerst de lift in en hun eerste zelfstandige afdaling op de piste wagen!

Diner in het hotel

Rodelen
Fun voor iedereen! Samen op de slee en gaan!

Zaterdag

Ontbijtbuffet

Dagprogramma
Vandaag gaan we het skigebied van Lermoos verkennen. Dit gebied heeft 30 kilometer piste en ligt op de hellingen van de Grubigstein (2233 m). Een zespersoons cabinelift voert de wintersporters vanuit het dorp naar het midden station, vanwaar meerdere stoeltjesliften omhoog gaan naar 2068 meter. Het merendeel van de pistes is blauw en rood en voor de vergevorderde is er een uitdagende zwarte piste. Lunchen doen we op de piste.

Fakkelwandeling
Gewapend met fakkels, maken we een mooie wandeling naar de berghut!

Diner
Op de berg, in een skihut, wordt een overheerlijke vlees en kaasfondue geserveerd.

Disco time
Nu kunnen de voetjes van de vloer in de bar/disco van het hotel waar de dj zijn beste plaatjes draait. We gaan er een knalfeest van maken op de hits van toen en de allernieuwste après ski hits van nu!

Zondag

Ontbijtbuffet

Ochtendprogramma
De beginners gaan verder met de ski en snowboard lessen en de gevorderden kunnen zelfstandig of in groepjes op pad.

Lunch op de piste.

Middagprogramma
Deze middag hebben we iets bijzonders op het programma, namelijk het skibocken! Dit is dé spectaculaire wintersportactiviteit voor iedereen. De skibock is een carveski met een klein zitje, sturen doet u met uw lichaam. Voordat u het weet heeft u de echte carveschwung onder de knie en gaat u als een speer de piste af. Snelheid, actie en veel sneeuwplezier, dat is skibocken. Een uitdaging voor iedereen, makkelijk te leren, snel en toch veilig.

Diner
We eindigen deze dag met een buffet in het hotel.

Vertrek naar Nederland

Alternatief programma:
Voor de gasten die niet willen skiën of snowboarden organiseren wij een compleet alternatief programma op de vrijdag, zaterdag en zondag.
Dit programma zal worden samengesteld in overleg met u en de betreffende personen.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
99 reviews 4.8 / 5