Winterberg Wintersport Puur - Expert in Actie Winterberg Wintersport Puur - Expert in Actie

Wintersport in Winterberg voor bedrijven

Geniet van een paar dagen wintersport in Winterberg met het team of het hele bedrijf en verblijf in een van de mooie hotels. Heeft u nog niet eerder op de latten gestaan, dan verzorgen onze professionele instructeurs graag de skiles voor u. Ook voor langlaufen, sneeuwschoen wandelen, arrensleetochten, skibocken en sleeën kunt u bij ons terecht. Uiteraard ook onder professionele begeleiding van onze Nederlandse instructeurs.

Wie denkt dat je lang moet reizen om op wintersport te kunnen heeft het mis. Op ongeveer 2 uur rijden van Arnhem ligt het Sauerland waar je perfect kunt skiën in Winterberg, Willingen of Alt Astenberg. Laat Expert in Actie voor u een uitgebreid weekend in Winterberg organiseren en u bent er even helemaal tussenuit.

En mocht de sneeuw verdwenen zijn dan hebben wij een fantastisch alternatief programma voor u in petto.

Coronaproof Winteruitje

Wij zijn druk bezig met de voorbereiding voor komend wintersportseizoen in Winterberg. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij een geweldig weekend wintersport kunnen organiseren met de geldende Coronamaatregelen. Wij hebben ons programma zo aangepast dat wij de veiligheid kunnen waarborgen. Alle activiteiten zoals skiën, E-steppen, sleeën en een fakkeltocht kunnen wij gewoon organiseren.

In Duitsland zijn de regels iets anders dan in Nederland, in een restaurant bijvoorbeeld mag je aan één tafel met 10 collega`s. In winkels, bij de skiverhuur en andere openbare locaties is een mondkapje verplicht. Maar daar hebben wij iets voor…

Wil je meer weten over ons programma en onze aanpassingen, bel of mail ons en wij informeren je graag.

5 Top arrangementen voor een personeelsuitje Wintersport

1 dag wintersport Winterberg
2 dagen naar de sneeuw met collega`s
3 dagen naar de sneeuw met de personeelsvereniging
3 dagen all inclusive wintersport bedrijfsuitje Winterberg
3 dagen vergaderen in de sneeuw

Het skigebied

Het skigebied van Winterberg wordt steeds groter en moderner. Er staan inmiddels 13 stoeltjesliften over 7 bergen verdeeld. Op alle pistes staan sneeuwkanonnen die voor sneeuw garantie zorgen. In de avond zijn alle pistes verlicht voor het avond skiën. De afgelopen jaren is enorm geïnvesteerd, er zijn veel nieuwe stoeltjes liften bijgebouwd zodat er nu ook een verbinding is naar de Kappe, een echte zwarte afdaling langs de Bobbaan.

Vet nieuw alternatief programma

Dit jaar hebben we de Fat Max E-Step als alternatief programma. Wilt u niet skiën of snowboarden? Dan mag u bij ons ook iets heel gaafs doen, steppen op de Fat Max E-Step. De skiërs en snowboarders zullen jaloers op jullie zijn. Super stoer en super makkelijk

4*S Hotel Oversum in Winterberg

Hotel Oversum Vital Resort is het enige 4*S hotel in Winterberg. Het hotel is nieuw gebouwd en geopend in 2012. Het is een markant gebouw in de vorm van een ei dat je vanaf verschillende punten kunt zien liggen, bijvoorbeeld vanaf de pistes. Vooral in het donker is het een bijzonder gebouw.

Het hotel beschikt over mooie tweepersoonskamers en suites, daarnaast heeft het hotel meerdere vergaderzalen, een uitgebreide Spa met zwembad en verschillende sauna`s.
Vanaf het hotel ben je zo in het centrum. Naar de piste is het 20 minuten te voet.

 

4*S Hotel Hennesee, net buiten Winterberg

In het Sauerland werken wij nauw samen met Welcome hotel Hennesee Residenz. Samen gaan wij jullie een onvergetelijk weekend bezorgen. Dit stijlvolle hotel ligt op een toplocatie aan de Hennesee in hartje Sauerland. In het oudere, prachtig gerestaureerde gedeelte, waant u zich terug in de jaren 50. Het nieuwe deel heeft een stijlvolle strakke inrichting. Het hotel straalt luxe uit.

Het hotel beschikt over comfortabele tweepersoons kamers waarbij de bedden uit elkaar geschoven kunnen worden. Daarnaast heeft het hotel meerdere restaurants waar u ’s ochtend kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en `s avonds van een uitgebreid diner.

 

Diverse andere hotels in en om Winterberg

Naast de twee bovenstaande top hotels hebben we meerdere andere gezellige leuke hotels waar wij mee samenwerken. Kleine familie pensions voor groepen van 20 – 40 personen maar ook grote 4**** hotels voor groepen tot 500 personen. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen, met veel plezier.

Winterberg, een geweldig gebied voor uw teambuilding

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
94 reviews 4.8 / 5