Trainingskamp in de sneeuw - Expert in actie Trainingskamp in de sneeuw - Expert in actie

Trainingskamp in de sneeuw

Traningskamp in de sneeuw

Geef de sportieve prestaties een flinke boost met een gezellige trainingskamp in de sneeuw. Leer je teamgenoten beter kennen door een weekend spelen en trainen in de sneeuw.

Begin januari hebben we een mooie aanbieding voor trainingskampen. Met je hockey of voetbal team gezellig een weekend weg? Dichtbij maar toch echt vakantie gevoel!

Geniet van een paar dagen wintersport in Winterberg met het team en verblijf in een van de sfeervolle hotels. Hebben jullie nog niet eerder op de latten gestaan, dan verzorgen onze professionele instructeurs graag de ski of snowboardles voor jullie. Ook voor langlaufen, sneeuwschoen wandelen, arrensleetochten, skibocken en sleeën kunnen jullie bij ons terecht. Uiteraard ook onder professionele begeleiding van onze Nederlandse instructeurs.

Wie denkt dat je lang moet reizen om op wintersport te kunnen heeft het mis. Op ongeveer 2 uur rijden van Arnhem ligt het Sauerland waar je perfect kunt skiën in Winterberg, Willingen of Alt Astenberg.

Het skigebied

Het skigebied van Winterberg wordt steeds groter en moderner. Er staan inmiddels 13 stoeltjesliften over 7 bergen verdeeld. Op alle pistes staan sneeuwkanonnen die voor sneeuw garantie zorgen. In de avond zijn alle pistes verlicht voor het avond skiën. De afgelopen jaren is enorm geïnvesteerd, er zijn veel nieuwe stoeltjes liften bijgebouwd zodat er nu ook een verbinding is naar de Kappe, een echte zwarte afdaling langs de Bobbaan.

 

Programma Trainingskamp in de sneeuw

Dag 1 Voetbal uitje wintersport
Aankomst in hotel
Voor elke groep en budget hebben we een passend hotel.

Middagprogramma
Zaalvoetbal toernooi. We starten het weekend met een potje voetbal.
Meer op zoek naar een teambuilding programma of juist iets anders dan voetbal? Een teambuilding middag in de sneeuw is ook mogelijk met archerytag en knotshockey.

Aan het einde van de middag gaan we gelijk materiaal passen voor de volgende dag zodat we dat de volgende dag niet meer hoeven te doen.

19.00 Diner of buffet in hotel
21.00 Fakkelwandeling
22.30 Borrelen in de bar

Dag 2 Voetbal uitje wintersport
We starten de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel

10.00 Winterse activiteiten, de gasten kunnen vooraf kiezen wat zij willen doen.
1. vrij skiën of snowboarden
2. skiles of snowboardles voor beginners
3. sneeuwschoenwandelen
4. Fat Max E-Step

13.00 Lunch
14.00 Vervolg winterse activiteiten
In de middag bieden wij nog extra activiteiten aan zoals een bierbrouwerij bezoek of een Geocash wandeling

16.00 Sleeën en Apres skiën
19.30 Buffet en stappen in Winterberg

 

Dag 3 Voetbal uitje Wintersport
Ook op zondag beginnen we de dag met een heerlijk ontbijt.

10.00 Jullie mogen kiezen
Sneeuw zeskamp of skibocken of sneeuwschoenwandelen of Geocaching of nog een ochtend skiën en snowboarden
13.00 lunch
14.00 Helaas, weer terug naar huis… Einde van een top weekend

Indien er toch niet voldoende sneeuw ligt, bieden wij een avontuurlijk alternatief pisteprogramma aan met o.a. downhillsteppen, speedbuggyen en boogschieten.


TOP!
Het was geweldig. Iedereen heeft ontzettend genoten. Na een halve dag les stonden de beginnende skiërs al op de piste. Daarna gezellig de après ski in, lekker gegeten en de hele avond gefeest in de Volldampf. Hotel was heel erg prima, , de materialen, en vooral de instructeurs. Wat een top team! We gaan sparen voor het volgende uitje.

IJFC voetbalclub


 

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5