Wintersport groepsreis Italië - Expert in actie Wintersport groepsreis Italië - Expert in actie

Wintersport groepsreis Italië

Italië, geweldig skiën, lekker eten en een geweldig gebied

De speciale Wintersport groepsreis Italië van Expert in Actie is een echte beloning voor uw medewerkers en vaste klanten. Een wintersportweekend in Italië is de manier om iets volledig anders en unieks te beleven samen met collega’s.

Het hotel, de reis, de ski en snowboardlessen, het materiaal, deskundige begeleiding, alles wordt door Expert in Actie verzorgd. Wij zorgen voor een onvergetelijk weekend waar plezierbeleving op 1 staat!

En wat doen jullie? Genieten van een geweldige reis.

Wintersport in Italië gaat naar de regio Zuid Tirol waar ze zowel Italiaans als Duits spreken.

 

Skigebied Kronplatz – Dolomiten

21 moderne gondelbanen, 5 stoeltjesliften en 5 sleepliften leiden van drie kanten omhoog op de brede, meestal boomvrije en zacht afhellende top van deze panoramaberg. De 31 kabelbanen van het gebied zijn dankzij de grote transportcapaciteit van bijna 69.000 personen per uur slechts zelden ten volle belast, waardoor er ook nauwelijks wachttijden bij de skiliften van de Kronplatz zijn. Het skigebied Kronplatz biedt in totaal meer dan 100 km steeds uitstekend geprepareerde pistes. De modernste sneeuwkanonnen – alle pistes kunnen besneeuwd worden – en 32 rupsvoertuigen met een groot vermogen garanderen samen met een leger van bijna 250 medewerkers optimale omstandigheden om te skiën.

De Kronplatz, skiberg nr. 1 in Zuid-Tirol, is ook voor alle snowboardfans een attractief skigebied met 2 snowparks. Het aanbod aan pistes reikt van vlakke hellingen voor absolute beginners tot afdalingen die ook experts respect inboezemen. Uniek zijn de zes dal afdalingen, waarop meestal tot in de late winter geskied kan worden. De afdaling naar Olang is 6,5 km lang, ze overbrugt een hoogteverschil van 1.170 m. Kiest men de vlakke, 6 km lange afdaling naar St. Vigil, dan overbrugt men een hoogteverschil van 1.070 m. Voor experts zijn de meer dan 5 km lange pistes Silvester en Hernegg, die van de top naar het dalstation van de kabelbaan in Reischach leiden en 1.300 m hoogteverschil overbruggen, een bijzondere ervaring. Een bijzondere uitdaging is ook de piste „Erta“ (Ladinisch voor „steil“), die tot in het centrum van St. Vigil leidt. Een onvergetelijk skiplezier!

In de winter 2006/07 schoof de Kronplatz verder op naar het centrum van de Dolomieten en kreeg de langverwachte aansluiting op de Sellaronda! Met de bouw van de nieuwe gondelbaan „Piculin“ en de daarbij horende gelijknamige zwarte piste werd de aansluiting op de skiliften in Alta Badia werkelijkheid.

kronplatz_skikaart

Brunico/Bruneck

De belangrijkste plaats van het Val Pusteria ligt tussen UNESCO-werelderfgoed de Dolomieten en de drieduizenders van de Alpenhoofdkam, dichtbij het ultramoderne skigebied Plan de Corones / Kronplatz, welke bekend staat om zijn bruisende nachtleven.

Het schilderachtige stadje Brunico heeft een bruisend uitgaansleven met veel gezellige cafés en restaurants. De stad werd in de 13e eeuw voor het eerst in een oorkonde vermeld. In 2011 komt in Castello di Brunico/Schloss Bruneck, dat hoog boven de stad uit troont, het vijfde Messner Mountain Museum.
Vlakbij Brunico ligt Plan de Corones/Kronplatz, het populairste skigebied van Zuid-Tirol. Hier vind je 105 km perfect geprepareerde pistes en moderne skiliften. Bovendien kun je in de omgeving van Brunico uitstekend langlaufen, schaatsen, toerskiën en rodelen – perfect voor een afwisselende wintersportvakantie! Na een dag skiën word je weer helemaal fit in wellnessoase Cron4 in het dorp Riscone/Reischach.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5