Incentive wintersportreis Italië Incentive wintersportreis Italië

4 dagen Incentive wintersportreis Italië

Incentive wintersportreis Zuid Tirol

Zuid Tirol, het stukje Italië dat eigenlijk Tirol heet. Tussen de Dolomieten en de Alpen ligt de markante berg de Kronplatz. Op de flanken van de berg strekken zich de adembenemend mooie pistes uit. Het skigebied is voorzien van pistes voor beginners maar ook voor de gevorderde fanatiekelingen. Dankzij een groot en modern skiliftennetwerk zijn alle pistes goed bereikbaar.

Deze speciale wintersport weekenden zijn een echte beloning voor uw medewerkers of vaste klanten. Een incentive wintersportreis Italië is de manier om iets volledig anders en unieks te beleven.

Het programma wordt naar uw wens samengesteld met verschillende onderdelen. Natuurlijk zijn skiën en snowboarden in het programma opgenomen maar er zijn nog zoveel andere spectaculaire dingen te doen. Heeft u al eens gedacht aan een prachtige sneeuwschoen wandeling naar de berghut Lavarella, tandemparapenten vanaf de top van de Kronplatz, rodelen vanaf een sfeervolle berghut of een middag skibocken met de hele groep. Er is van alles mogelijk om uw reis bijzonder te maken.

Bedrijfsuitje Italië; speciaal, uniek en erg gezellig!

Programma Incentive wintersportreis Italië

Dag 1

Vertrek uit Nederland
Met het vliegtuig vertrekken wij vanuit Nederland voor deze bijzondere incentive wintersportreis.
Wij kunnen tickets voor u verzorgen bij Transavia maar ook privé vliegtuigen die op het gewenste tijdstip heen en terug vliegen.

Bij aankomst zorgen wij voor het materiaal, de skipassen en de skilessen.

Diner in het hotel

Gezellige avond in het hotel

Dag 2

Heerlijk ontbijt in het hotel

Na dit stevige ontbijt trekken we de skikleding aan en gaan we naar de piste!
In de ochtend bieden wij ski- en snowboardinstructie aan voor de beginners. De gevorderde skiërs en snowboarders gaan met een instructeur naar boven voor een eerste verkenningstocht van het skigebied.

Lunch op de piste

Middagprogramma
De beginners zullen beginnen aan hun eerste echte afdaling en de gevorderden kunnen een mooie tocht maken tot aan het dal.

Après ski
Na het skiën en snowboarden kan het feest beginnen en is het tijd voor de après ski. Direct onderaan de piste barst het feest los!

Tiroleravond
De gezellige kelder in het hotel is helemaal omgetoverd tot een echte Tirolerhütte. Tijdens het overheerlijke drie gangen diner speelt de muzikant gezellige deuntjes op zijn accordeon. Een avond vol sfeer, lekker eten en een hoop gezelligheid.

Dag 3

Ontbijtbuffet

Op deze tweede dag gaan we vroeg naar de pistes om te genieten van de heerlijke sneeuw en de zon. De instructeurs geven ski en snowboard les.

Diner en rodelen
Voor het eten gaan we naar een gezellige berghut waar lokale specialiteiten worden geserveerd. Als iedereen is uitgegeten maken we ons op voor het rodelen. Een activiteit die je niet mag missen in een winterweekend! Gezellig met z’n tweetjes op de slee, een hoofdlampje op en gaan! Het is een mooie tocht van wel 3 km lang! Het beloofd een spectaculaire tocht dwars door de bossen te worden. Hierna gaan we terug naar het hotel.

Mocht je nog energie over hebben, dan kunnen we het bruisende uitgaansleven van Bruneck gaan verkennen!

Dag 4

Ontbijtbuffet

Skibocken
Op deze middag hebben we iets bijzonders op het programma staan: skibocken. De skibock is gebouwd om eenvoudig, snel en wendbaar de piste af te suizen. De skibock bestaat uit een zitje op een kleine ski en sturen doet u met uw lichaamsgewicht. Skibocken is een activiteit vol snelheid en souplesse. Iedereen kan het leren en het is nog veilig ook.

Lunch op de piste

Vertrek met het vliegtuig naar Nederland

Einde Incentive wintersportreis Italië

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5