Wintersport groepsreis Italië - Expert in actie Wintersport groepsreis Italië - Expert in actie

Wintersport bedrijfsuitje Italië

Wintersport bedrijfsuitje Italië

Italië, het land van zon, pizza en…. sneeuw! Tussen de Dolomieten en de Alpen ligt de markante berg de Kronplatz. Op de flanken van de berg strekken zich de adembenemend mooie pistes uit. Het skigebied is voorzien van pistes voor beginners maar ook voor de gevorderde fanatiekelingen. Dankzij een groot en modern skiliftennetwerk zijn alle pistes goed bereikbaar.

De speciale wintersport weekenden zijn een echte beloning voor uw medewerkers of vaste klanten. Een weekend Italië is de manier om iets volledig anders en unieks te beleven.

Het programma wordt naar uw wens samengesteld met verschillende onderdelen. Natuurlijk zijn skiën en snowboarden in het programma opgenomen maar er zijn nog zoveel andere spectaculaire dingen te doen. Heeft u al eens gedacht aan een prachtige sneeuwschoen wandeling naar de berghut Lavarella, tandemparapenten vanaf de top van de Kronplatz, rodelen vanaf een sfeervolle berghut of een middag skibocken met de hele groep. Er is van alles mogelijk om uw reis bijzonder te maken.

Bedrijfsuitje Italië; speciaal, uniek en erg gezellig!

Programma Wintersport bedrijfsuitje Italië

Donderdag
Vertrek uit Nederland

Vertrek vanaf het bedrijf rond 19.00 uur per luxe touringcar naar Italië. Aankomst in Italië rond 07.00 uur, deze tijd kan variëren door de weersomstandigheden onderweg. Italië klinkt ver weg, maar dat valt best mee. Met het vliegtuig kan ook, het skigebied ligt een uur rijden van Innsbruck.

Vrijdag
Ochtendprogramma
Ontvangst in Italië met een overheerlijk Italiaans ontbijt in het hotel.

Na dit stevige ontbijt trekken we de skikleding aan en gaan op weg naar de piste!
In de ochtend wordt er ski- en snowboardinstructie verzorgd voor de beginners. De gevorderde skiërs en snowboarders gaan met een instructeur naar boven voor een eerste verkenningstocht van het skigebied.

Lunch op de piste

Middagprogramma
De beginners zullen beginnen aan hun eerste echte afdaling en de gevorderden kunnen een mooie tocht maken tot aan het dal.

Après ski
Na het skiën en snowboarden kan het feest beginnen en is het tijd voor de après ski. Direct onderaan de piste barst het feest los!

Tiroleravond
De gezellige kelder in het hotel is helemaal omgetoverd tot een echte Tirolerhütte. Tijdens het overheerlijke drie gangen diner speelt de muzikant gezellige deuntjes op zijn accordeon. Een avond vol sfeer, lekker eten en een hoop gezelligheid.

Zaterdag
Ontbijtbuffet

Dagprogramma
Op deze tweede dag gaan we vroeg naar de pistes om te genieten van de heerlijke sneeuw en de zon. De instructeurs geven ski en snowboard les.

Diner en rodelen
Voor het eten gaan we naar een gezellige berghut waar lokale specialiteiten worden geserveerd. Als iedereen is uitgegeten maken we ons op voor het rodelen. Een activiteit die je niet mag missen in een winterweekend! Gezellig met z’n tweetjes op de slee, een hoofdlampje op en gaan! Het is een mooie tocht van wel 3 km lang! Het beloofd een spectaculaire tocht dwars door de bossen te worden. Hierna gaan we terug naar het hotel.

Mocht je nog energie over hebben, dan kunnen we het bruisende uitgaansleven van Bruneck gaan verkennen!

Zondag
Ontbijtbuffet

Ochtendprogramma
In de ochtend worden er voor de beginners weer ski- en snowboardlessen verzorgd. De gevorderde skiërs gaan op skisafari met een instructeur.

Lunch op de piste

Middagprogramma Skibocken
Op deze middag hebben we iets bijzonders op het programma staan: skibocken. De skibock is gebouwd om eenvoudig, snel en wendbaar de piste af te suizen. De skibock bestaat uit een zitje op een kleine ski en sturen doet u met uw lichaamsgewicht. Skibocken is een activiteit vol snelheid en souplesse. Iedereen kan het leren en het is nog veilig ook. Nieuwsgierig? kom het proberen

Pizza en pasta avond in het hotel.

Vertrek naar Nederland, einde Wintersport bedrijfsuitje Italië

Om 19.30 vertrekt de bus naar Nederland waar u rond 07.00 uur aan zult komen.

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5