E-kickbike Fat Max tochten - Expert in actie E-kickbike Fat Max tochten - Expert in actie

E-kickbike Fat Max tochten

E-kickbike Fat Max tochten

Een tocht met Expert in Actie op de Elektrische Fat Max E-kickbike zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De E-kickbike is zeer gemakkelijk te bedienen door iedereen vanaf 16 jaar. U stapt op, begint te steppen en vervolgens geeft u gas waardoor de elektrische motor het overneemt. Natuurlijk mag u zelf blijven steppen maar dat hoeft niet. Met deze stoere step rijdt u namelijk geruisloos en zonder uitlaatgassen over de weg, het bos, stad of duin met een snelheid van 25 KM per uur. De accu zorgt voor een actieradius van ongeveer 40 – 50 km.

E-kickbike tochten

Met de Fat Max E-kickbike organiseren we allerlei leuke tochten door het land.Buiten deze leuke tochten kunnen we eigenlijk overal wel starten. Dus als u een leuke locatie heeft of weet, laat het ons dan weten en dan komen we daar naartoe.

– Kickbike tour Bloemendaal

Vanaf het strand van Bloemendaal maken wij een geweldige tocht door de Kennemerduinen, het dorpje Bloemendaal en de bekende klim “het kopje van Bloemendaal”. De natuur, de duinen en Bloemendaal zelf zorgen voor een geweldige beleving. Onderweg zijn er meerdere mogelijkheden om een drankje of hapje te doen.

Tijdsduur: 2 uur
Afstand: 25 km
Prijs: € 37,50 p/p

– Kickbike tour Hoek van Holland

Vanaf het strand van Hoek van Holland maken wij een geweldige tocht door de duinen richting Kijkduin, om vervolgens via Monster, `s Gravenzande langs de kassen en via de Waterweg weer terug te keren naar Hoek van Holland. De natuur, de duinen en de leuke dorpjes zorgen voor een geweldige beleving.

Tijdsduur: 2 uur
Afstand: 30 km
Prijs: € 37,50 p/p

– Kickbike tour Vianen – Culemborg Lekdijk

Vanaf Vianen maken wij een geweldige tocht met de Fat max E-step langs de Lek naar Culemborg. Daar steken we over met het pondje en rijden we terug aan de noordzijde van de Lek richting Nieuwegein en Vreeswijk. Onderweg zijn er meerdere mogelijkheden om even te stoppen, wat te drinken of te eten en te genieten van het prachtige landschap.

Tijdsduur: 2 uur
Afstand: 30 km
Prijs: € 37,50 p/p

 

– Kickbike tour Lage Vuursche

Vanaf het leuke doorpje Lage Vuursche maken wij een geweldige tocht, onder andere over het MTB parcour dat daar in de bossen ligt. Dit stuk is al 10 km en daarnaast maken we nog een aantal uitstapjes om bij paleis Soestdijk te kijken, Kasteel Drakensteyn en kasteel de Hoge Vuursche. Een prachtige route met veel verschillende stukken.

Tijdsduur: 2 1/2 uur
Afstand: 30 km
Prijs: € 45,00 p/p

Verschillende E-kickbike routes door het land

Wij hebben verschillende leuke routes op verschillende locaties maar er zijn er nog veel meer. Op onderstaande kaart ziet u allerlei verschillende routes die wij u ook kunnen aanbieden.

 Binnen kort meer leuke routes en tochten met de kickbike fatmax electric op onze site.

 

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
92 reviews 4.8 / 5