E-kickbike Fat Max tochten - Expert in actie E-kickbike Fat Max tochten - Expert in actie

E-kickbike Fat Max tochten

E-kickbike, mooie tours op de Fat Max E-step

Een tocht met Expert in Actie op de Elektrische Fat Max E-kickbike zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De E-kickbike is zeer gemakkelijk te bedienen door iedereen vanaf 16 jaar. U stapt op en geeft u gas daarna neemt de elektrische motor het over. Met deze stoere step rijdt u geruisloos en zonder uitlaatgassen over de weg, het bos, stad of duin met een snelheid van 25 KM per uur. De accu zorgt voor een actieradius van ongeveer 40 – 50 km.


Gemeente Nieuwegein: We hadden met een spatje regen niet het lekkerste weer, maar wel een supergaaf uitje! Veel collega’s werken met name op kantoor en juist die gingen “helemaal los” op de elektrische step! Sommige groepjes werden super fanatiek en gingen voor de winst, andere groepjes deden het wat rustiger aan. Ook oudere of zwangere collega’s konden prima meekomen. De begeleiding door de instructeurs was ontspannen en sportief. Je merkt dat ze vaker groepen begeleiden. We wilden wat anders doen met onze afdeling, even er helemaal uit. Dat hebben we die middag gedaan. We zijn op een ontspannen manier bezig geweest met elkaar, waarbij we veel hebben gelachen. En dat was ook precies de bedoeling!

E-kickbike tochten

Met de Fat Max E-kickbike organiseren we allerlei leuke tochten door het land. Buiten deze leuke tochten kunnen we eigenlijk overal wel starten. Dus als u een leuke locatie heeft of weet, laat het ons dan weten en dan komen we daar naartoe. Dit is voor groepen vanaf 20 personen.

– Kickbike tour Bloemendaal

Vanaf het strand van Bloemendaal maken wij een geweldige tocht door de Kennemerduinen, het dorpje Bloemendaal en de bekende klim “het kopje van Bloemendaal”. De natuur, de duinen en Bloemendaal zelf zorgen voor een geweldige beleving. Onderweg zijn er meerdere mogelijkheden om een drankje of hapje te doen.

– Kickbike tour Hoek van Holland

Vanaf het strand van Hoek van Holland maken wij een geweldige tocht door de duinen richting Kijkduin, om vervolgens via Monster, `s Gravenzande langs de kassen en via de Waterweg weer terug te keren naar Hoek van Holland. De natuur, de duinen en de leuke dorpjes zorgen voor een geweldige beleving.

– Kickbike tour Nieuwegein

In Nieuwegein maken wij een geweldige tocht met de Fat max E-step langs de IJssel en de Lek. Onderweg zijn er meerdere mogelijkheden om even te stoppen, wat te drinken of te eten en te genieten van het prachtige landschap.

– Kickbike tour Lage Vuursche

Vanaf het leuke dorpje Lage Vuursche maken wij een geweldige tocht, onder andere over het MTB parcour dat daar prachtig in de bossen ligt. Daarnaast gaat de route langs nog wat bekende bezienswaardigheden zoals Paleis Soestdijk. Een prachtige route met veel afwisseling en door de prachtige bossen van de Utrechtse heuvelrug.

 Binnenkort meer leuke routes en tochten met de kickbike fatmax electric op onze site.

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5