Fatmax-E-step - Expert in actie Fatmax-E-step - Expert in actie

Fatmax-E-step

Fatmax-E-step

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om het ruige terrein te betreden. De krachtige 500 Watt elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de brede wielen & banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!!

 

Wat is een E-step?

De E-step is een hele stoere step met een elektromotor. Onze steps zijn uitgevoerd met de meest krachtige motor waardoor we overal goed kunnen rijden. Heuvel op, geen probleem, berg of duin op? zacht zand? geen probleem, je rijdt zo naar boven. De steps rijden max 25 km/h en rijden ongeveer 40 km op 1 acculading.

Waar kan ik de Fatmax-E-step rijden?

Wij organiseren door het hele land steptochten voor groepen. De start is

Heeft u zelf een mooie route, we komen graag naar u toe.

 

Leuke programma`s met de kickbike fatmax electric

Rond het strand en in de duinen

Wij organiseren al jaren langs de Nederlandse kust allerlei leuke strandprogramma`s. Vanaf 1 oktober voegen wij daar de E-kickbike aan toe. Met de E-step rijden we door de duinen, over de pier, de boulevard en maken zo een hartstikke leuke tocht.

Voorbeeld programma IJmuiden
-FatMax E-step tocht en Blokarten – 3 uur durend programma – € 55,00 p/p
-Power kiten en Fatmax tour Scheveningen – 2 1/2 uur durend programma – € 40,00 p/p
-Combinatie programma voor grote groepen met meerdere activiteiten waaronder de Fat Max E step – 2 tot 4 uur durend programma – vanaf € 40,00 p/p

 

Door de stad met de E-kickbike

Een tour met de E-step door de stad, dat kan, wij kunnen overal een leuke tocht organiseren. Wij hebben al een ritje door de volgende steden gemaakt, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht, Haarlem en Utrecht.

Vergaderen en E-steppen

Dat is nog eens een goed idee, tijdens de vergadering even naar buiten, lekker een uurtje iets anders doen. Iedereen kan zo opstappen, lekker rijden, met de kop in de wind en daarna zo weer verder met de vergadering.
Door de elektrische aandrijving wordt er niet gezweet, word je niet moe maar heb je wel een hele grote glimlach.

Wij hebben verschillende hotels door heel Nederland waarmee wij samenwerken voor een top vergadering.

 

  • Vebon en Tuv

    Vebon Tuv
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
92 reviews 4.8 / 5