Sloepje varen, E-step rijden - Expert in actie Sloepje varen, E-step rijden - Expert in actie

Sloepje varen, E-step rijden

Sloepvaren en E-steppen

Sloepje varen en Fat Max E-steppen. Een geweldige combinatie. Onze Fat Max E-step en varen arrangement is voor iedereen die op zoek is naar een unieke en relaxte beleving. Iets nieuws!

We verdelen de groep in 2 teams. Groep 1 start in de sloep en maakt een mooie tocht over het water. Met behulp van vragen en de GPS komen jullie op de juiste bestemming. Tussendoor lekker varen en genieten van de mooie omgeving. Op het wissel station aangekomen, staan daar de groep met de Fat Max Elektrische step klaar. Jullie vervolgen de rit met de Fat Max E-step. Nog nooit gedaan? Geen probleem, iedereen kan het! Je rijdt er zo mee weg. We suizen over de mooie paden rondom de Loosdrechtse plassen. Ooievaars, de vecht, molens, idyllische huisjes, villa’s. We komen van alles tegen. En het mooie is, je hoeft niet te steppen, de elektrische motor doet alles voor je. Dus lekker cruisen door de prachtige omgeving van de Loosdrechtse plassen en de Vecht.

Programma Fat Max E-step en varen

13.45 uur briefing van het programma en verdeling van de groepen. De Fat Max E-step is een hele stoere step met een elektromotor. De steps zijn uitgevoerd met de meest krachtige motor waardoor je overal goed kunt rijden.

14.00 uur start programma – de ene helft van het gezelschap start de tocht op de E-step o.l.v. instructeur (E-steppen kan iedereen, vergt geen conditie) – de andere helft vaart aan boord van een sloep naar het wisselpunt

15.15 uur activiteitenwissel. Sloepvaarders stappen nu op de E-step en de E-steppers nemen plaats aan boord van de sloepen en varen terug naar Ottenhome.

17.00 – 19.00 uur terugkeer op Ottenhome voor de gezellige “After E-step & Sloep”. Tot 19.00 uur serveren wij onbeperkt drankjes naar keuze uit Hollands assortiment.

17.30 uur aanvang van de ‘onbeperkte’ E-step en sloepen Zeilersbarbecue. De gerechten worden op Weber barbecues gegrild door Ottenhome medewerkers.

19.00 uur einde drankarrangement (uiteraard kan het programma verlengd worden).

 

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5