Suppen en E-steppen uitje centraal Nederland - Expert in actie Suppen en E-steppen uitje centraal Nederland - Expert in actie

Suppen en E-steppen uitje centraal Nederland

Suppen en E-steppen in midden Nederland

Suppen en E-steppen de ideale combinatie, je ziet de omgeving vanaf land en vanaf het water. Een ideaal groepsuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje. Deze combinatie is op vele locaties mogelijk. Wij hebben een mooie locatie in het midden van het land, centraal gelegen en toch midden in de natuur.

We suppen over de kromme IJssel en steppen door het IJsselbos, langs de lek en over de Nedereindse plas. Een stukje natuur in midden Nederland, iedereen zal verbaast zijn. Halverwege wisselen we dus dan stappen de steppers op de sup en andersom. Zo zie je de omgeving weer vanaf een hele andere kant.

Suppen, ook wel Stand up paddle is de activiteit op het water voor iedereen geschikt! Wij hebben mega sups, dit is niet alleen veel gezelliger, deze sups zijn ook veel stabieler. De Mega sup is een super grote Sup, zeg maar maatje XXL Sup. Door de grote van deze sups kan je er met gemak met 8  – 10 personen op suppen. Ze zijn super stabiel waardoor de kans dat je in het water plonst minimaal is. Door goed samen te werken stuur je de mega sup door de smalste grachten. Willen jullie even wat sneller, een wedstrijd tegen de andere sup is zeker een uitdaging, Samen peddelen, elkaar opjutten, meer kracht, langere halen en je haalt echt hoge snelheden. Echt heel leuk, en een hele boel toeschouwers.

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om een leuke tocht mee te maken, door de stad en het bos. Het kan allemaal door de krachtige 500 Watt elektromotor. In combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en de prima wendbaarheid zorgen ervoor dat wij een geweldige tour kunnen maken. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de dikke banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!!

Een perfecte combinatie van activiteiten voor een middagje uit met vriendinnen of collega’s. Ontspannen maar toch ook een beetje actief maar wel voor iedereen geschikt.

 

Voorbeeld Programma Suppen en E-steppen midden Nederland

13.30- Ontvangst op de locatie met een drankje
14.00- Start middag programma
Fat Max E-step midden Nederland
Suptour Kromme IJssel
17.00- Borreltijd
18.00- BBQ grill buffet

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5