Vriendenuitje E-steppen - Expert in actie Vriendenuitje E-steppen - Expert in actie

Vriendenuitje E-steppen

De leukste activiteit voor jou vriendenuitje E-steppen

Mag jij dit jaar het jaarlijkse vriendenuitje organiseren of het vrijgezellenfeest? Wij helpen je graag! Een spectaculair vrienden uitstapje, rijden met de Fat Max E-step. Gezellig samen onderweg! Door de dikke banden kunnen wij ook met E-steps over ruig terrein dus het wordt een spectaculair en stoer vriendenuitje E-steppen.

De elektrische Fatmax-E-step is uitermate geschikt om een leuke tocht mee te maken, door de stad, het bos of door de duinen. Het kan allemaal door de krachtige 500 Watt elektromotor. In combinatie met zijn compacte afmetingen, het lage gewicht en de prima wendbaarheid zorgen ervoor dat jullie een geweldige tour kunnen maken. Het stoere uiterlijk dat gekenmerkt word door de dikke banden zorgt vooraf en onderweg voor een ware WHOHH reactie. Rijden met de elektrische Fat Max werkt verslavend maar is ook vooral FUN!!!!

Waar kan ik met mijn vrienden op de Fatmax-E-step rijden?

Wij organiseren door het hele land steptochten voor vrienden. De start is op een locatie van jullie keuze, vanaf een restaurant, ergens in het bos, bij het strand, jullie mogen het zeggen. Wij maken een mooie route. Onderweg een korte break voor een lekker ijsje of drankje? Dat kan.

Op zoek naar een mooie locatie in het midden van het land, denk dan eens aan Lage Vuursche. Super gave route door het bos voor een spectaculair vriendenuitje.

Voorbeeld programma vriendenuitje E-steppen

13.30 uur Ontvangst op de locatie naar wens

14.00 uur Spectaculaire E-step tocht met je vrienden

15.30 uur Einde E-step tocht

Nog een mogelijkheid om af te sluiten met een drankje of hapje.

Dit vriendenuitje E-steppen is ook heel goed te combineren met een potje archerytag.

Archery Tag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Houden jullie van avontuur en spanning? Dan is ArcheryTag jullie spel!

Met wie van je vrienden heb jij nog een appeltje te schillen? Boogschieten met actie! Net zo spannend als paintball maar dan zonder vieze vlekken en blauwe plekken. Het kleine kind komt weer tot leven.  Sluipen, sprintje trekken, duiken, voor welke tactiek ga jij? Met goede dekking van je maatjes en een goede strategie schakel je de ene na de andere tegenstander uit. Wel een beetje goed mikken natuurlijk.

Wil je samen met je vrienden echt een middagje uit? Combineer de E-step dan met archerytag.

Voorbeeld programma vriendenuitje E-steppen en archerytag

13.30 uur Ontvangst op de locatie naar wens

14.00 uur Spectaculaire E-step tocht met je vrienden

15.00 uur Spannend potje archerytag

16.00 uur Vervolg spectaculaire E-step tocht met je vrienden

17.00 uur Einde

Nog een mogelijkheid om af te sluiten met een drankje of hapje.

 

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5