weekend Ameland - Bedrijfsuitje Ameland - Expert in Actie weekend Ameland - Bedrijfsuitje Ameland - Expert in Actie

10-jarig jubileum weekend Ameland

10 jaar Joerns vieren met een weekend Ameland!

Op 8 juni begon een heerlijk weekend Ameland avontuur met Joerns. Het feest begon ’s avonds al direct in Holwerd, waar iedereen aan boord kon stappen van de Robbenboot. Niet de snelste route naar Ameland, maar wel een heerlijke tocht langs zandplaten met gegarandeerd zeehondenzicht. Aan boord werd al een hapje gegeten en ook de eerste taartjes van het weekend gingen er in.

Bij aankomst op Ameland stonden de fietsen al klaar. Met als verrassing voor Stan een handfiets, want die moest maar eens een toontje lager zingen op de fiets. Inchecken bij Hotel Nes en daarna vlug op naar Nescafe, tijd voor de borrel. Om twaalf uur moest er gezongen worden, want we hadden een jarige, Christine!

Het ging tot de kleine uurtjes door in Nes, maar toch stond iedereen de volgende dag weer helemaal klaar voor de activiteiten. Dwars door een flinke regenbui naar het strand. Tijd voor een paar stevige potjes Archery tag en jenga. Dan is het tijd voor koffie, uiteraard met taart. Na de koffie is het eindelijk droog en wordt ook de eerste pot volleybal van het weekend gespeeld. Nog een lekkere lunch bij Sjoerd en daarna weer met z’n allen op de fiets. Het halve eiland over, maar de beloning was het waard. Een prachtige wadlooptocht. Of je nou met de langere of de kortere route meeliep, iedereen heeft wel iets bijgeleerd. Tijd voor een drankje, een Amelander biertje of likeurtje zelfs. Lekker in het zonnetje.

’S Avonds is het tijd om weer richting Sjoerd te vertrekken voor de bbq en de feestavond. Als de buiken gevuld zijn volgen er is nog een aantal speeches, testen, hakken, minirokken, stukken taart en kadoos. Daarna komt de dansvloer tevoorschijn. Er wordt gedronken, gekletst en gedanst.

Na zo’n lange dag buiten zijn te meesten tegen enen ook wel aan hun bed toe, een paar diehards fietsen Nes nog even in.

Dag 2 weekend Ameland

Zaterdagochtend komt het einde helaas alweer bijna in zicht. Maar niet voordat er nog even flink gestreden wordt tijdens de Expeditie Ameland. Volleyballen, touwbruggen, vissen, watergootjes, torens bouwen en vuur maken, alle skills worden getest. Tijdens de lunch bij de Piraat blijkt toch team geel de sterkste te zijn geweest. Hebben de overige gele teamleden inmiddels bezoekrecht bij de beker, Soumeya?

Helaas is het dan echt tijd om naar de boot te gaan. Afscheid nemen in Holwerd en dan stapt iedereen de auto’s in. Op naar huis.

Joerns wij vonden het heerlijk om met jullie op stap te zijn. We hopen dat jullie een mooi jubileumweekend hebben gehad.

Groetjes,

Arjen, Carolien, Daan en Moena

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5