3 daags bedrijfsuitje zonnig eiland - Expert in actie 3 daags bedrijfsuitje zonnig eiland - Expert in actie

3 daags bedrijfsuitje zonnig eiland

Een bedrijfsuitje zonnig eiland Hvar in Kroatië

Eind september mochten wij voor het bedrijf Cam IT solutions een geweldig bedrijfsuitje zonnig eiland organiseren. Wij gingen naar het zonnigste eiland in Europa.
Als bestemming hebben wij Hvar in Kroatië aangeboden. Een super locatie voor een incentive met zon, zee en palmbomen.

Eerste dag met vliegtuig, speedboten en een paradijselijk eiland

Vertrek vanaf Schiphol met Easyjet naar Split, het vliegveld van Split ligt op 15 min wandelen vanaf het strand, waar de speedboten klaar liggen om de gasten naar Hvar te brengen.

De tweede dag met kever cabrio`s, kayak`s, mountainbike en Hula Hula Hvar voor de borrel

is de dag waarop we verschillende leuke activiteiten organiseren. Één van de hoogtepunten is de VW kever tour over het eiland.
De gasten mogen zelf in deze geweldige cabrio`s rijden waarbij de route gaat over de oude wegen van het eiland, uitzicht gegarandeerd.

Naast de kever tour op Hvar gaan we ook zeekayakken, mountainbiken en hebben we een super leuke stadstour door Hvar.
Bij het zeekayakken gaan we langs de kust naar een kleine baai en nemen we ook snorkels mee zodat we even kunnen kijken naar de onderwaterwereld.
Het mountainbiken met de E-bikes gaat naar een hoog uitzichtpunt waarbij u kunt genieten van het geweldige uitzicht, maar we gaan ook door een kilometer lange tunnel, hoofdlampjes vereist.

Borreltijd in Hvar, dat doe je bij Hula Hula Hvar, een prachtige locatie aan het water met uitzicht op de zonsondergang.

Dag 3

De Laatste dag, lekker ontbijten, uitchecken en met de catamaran terug naar het vaste land. Ongeveer een uur later kwamen we aan in Split waar iedereen nog even tijd voor zichzelf had. Sommige zakten neer op het eerste de beste terras, anderen verkenden de stad. Uiteindelijk werd er verzameld op de zonnige boulevard waar er voor iedereen een broodje en wat te drinken was. Daarna was het echt tijd om te vertrekken. Allemaal de bus in en op naar het vliegveld.

Bent u ook op zoek naar een geweldige incentive naar zonnig Hvar, kijk dan op de volgende pagina met een geweldig programma voor een bedrijfsuitje naar Hvar

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
95 reviews 4.8 / 5