Archerytag vrienden uitje met carnavalsvereniging - Expert in actie Archerytag vrienden uitje met carnavalsvereniging - Expert in actie

Archerytag vrienden uitje met carnavalsvereniging

Archerytag vrienden uitje

Op zaterdag 24 juni mochten we een leuk Archerytag vrienden uitje organiseren voor de carnavalsvereniging Waldkrekels. Iedereen was lekker fanatiek. Eerst een beetje inspelen. Even oefenen op de target en de beginselen leren van het pijl en boogschieten. Eerst op een target maar daarna wordt het spannender want dan mogen ze op elkaar schieten. Maar als deze persoon de pijl vangt, wordt er gewisseld en mag jij ineens de target zijn.

Archerytag the game

Als alle spelregels zijn uitgelegd en iedereen het schieten onder de knie heeft, kunnen we beginnen met het spel. Elk team verzameld zich achter zijn veld en op het fluitsignaal gaan ze los. Je plekje zoeken in het veld en schieten maar. Ga je voor het schieten op je maatjes of alle schijven er uitschieten op de target? Iedereen deed fanatiek mee en het ging hard om hard. Op een gegeven moment hadden ze het goed door en werd het spel archerytag steeds spannender. En voor wie even in wat anders wou strijden, was er het knotshockey.

Groetjes Marjon

 

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
101 reviews 4.8 / 5