Bedrijfsuitje Texel - Expert in actie Bedrijfsuitje Texel - Expert in actie

Bedrijfsuitje Texel

Bedrijfsuitje Texel

Om 08.00 uur in de ochtend staat de bus klaar voor Internedservices in Purmerend voor een bedrijfsuitje Texel. Het feest kan beginnen. Met de bus van Texel tours naar Den Helder daar op de boot richting het mooie eiland Texel. Op het vaste land regende het nog een beetje maar op Texel kwam langzaam de zon tevoorschijn en kunnen de jassen uit. Want warm krijgt iedereen het wel van onze spannende strand zeskamp. Na een koffie en een taartje is het tijd voor actie. 6 team spellen staan er klaar voor de teams. De spannende skippyrace, de grote familie broek estafette, bamboe toren bouwen, katapult schieten en knots hockey. Voor de bonus punten is er in de pauze een grote touwtrek wedstrijd. Wat was iedereen fanatiek en wat een sterke mannen en vrouwen zitten er bij Internedservices. Opgeven was voor mietjes, vasthouden, ingraven en blijven trekken. Als afsluiting van de strand zeskamp, badmuts vullen. Team roze was daarin de grote winnaar, zij hadden meer dan 30 emmers. Een top prestatie.

Na een overheerlijke lunch bij Paal 17 Texel is het tijd voor de strandmiddag waarin iedereen zelf een keuze mag maken wat ze willen gaan doen. Echte Texelse sfeer proeven bij Ecomare of vliegeren met de grote kites, een potje Archerytag of lekker volleyballen. Een heerlijke middag waarin iedereen zich lekker kon uitleven. Na alle actie staat er bij Paviljoen Paal 17 een heerlijk Texels biertje klaar voor de hardwerkende deelnemers. Die had iedereen verdiend. Zonnetje erbij op het terras, de dag kon niet meer stuk. Bij het hotel kon iedereen even opfrissen en daarna time to party. DJ Nijkie stond te springen om er een geweldig feest van te maken. En dat was het, 90s classics, hiphop & urban, rock, Nederlandstalig en nieuwe house. Alles kwam voorbij en de dansvloer stond de hele avond helemaal vol.

De volgende dag lekker uitslapen en weer met bus en boot terug naar Purmerend om weer een beetje bij te komen van het geweldige weekend op Bedrijfsuitje Texel.

 

 

 

Leave a comment

  • Vebon
  • Expert in Actie op Social Media

Bedrijfsuitje
94 reviews 4.8 / 5